خبرهای داغ:

شهید چمران، الگوی تمام اساتید است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با اشاره به اینکه شهید چمران الگوی تمام اساتید است، گفت: شهید مصطفی چمران از لحاظ علمی بالاترین سطح علمی را داشت، اما همه چیز را رها کرد و به دنبال مسئولیت‌پذیری و دغدغه‌مندی که داشت، در این موضوع ورود کرد.
کد خبر: ۹۵۲۱۶۵۰
|
۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
به گزارش خبرگزاری بسیج، ، حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی صبح امروز در همایشی به مناسبت روز ملی بسیج اساتید با اشاره به اینکه زندگی انسان‌ها در دو حالت متصور است، اظهار داشت: برخی افراد به این صورت هستند که تلاش می‌کنند زندگی بی‌دغدغه‌ای بدور از فراز و نشیب‌ها و تلاطم‌ها داشته باشند، درحالی‌که عده‌ای دغدغه‌مند هستند و نسبت به مسائل مختلف و افراد احساس مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای از افراد نسبت به جامعه، هم‌نوعشان دغدغه‌مند هستند و نسبت به مسائل کشور اظهارنظر دارند و موضوعات را پیگیری می‌کنند، گفت: در محیط دانشگاه نیز به همین صورت است، استاد باید نسبت به دانشجو احساس مسئولیت داشته باشند و از دیدن فساد در جامعه احساس نگرانی کند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی بیان داشت: امام خمینی (ره) جزو گروه دوم بودند که همیشه می‌فرمودند که یک قطره از قطرات خون امام حسین(ع) در رگ‌های من جریان دارد و نمی‌توانم نسبت به اتفاقات آرام بنشینم و حرفی نزنم.

حجت‌الاسلام نوری اضافه کرد: شهید طهرانی مقدم یک پاسدار بود، بدون امکانات به دنبال ساخت موشک رفت و فارغ از هر گونه حمایت مالی و نیروی انسانی، موشک را به مرحله ساخت و اجرا رساند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی همچنین ابراز داشت: شهید باقری دانشگاه را رها کرد و طراح عملیات های ایران شد، شهید برونسی، شهید حججی نمونه‌هایی از تعداد زیادی از شهدا هستند که با گذشتن از جان و خانواده قدم در راه حفظ دین و اسلام گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه شهید چمران الگوی تمام اساتید است، گفت: شهید مصطفی چمران از لحاظ علمی بالاترین سطح علمی را داشت، در آمریکا در کنار خانواده و فرزندانش زندگی آرام و جایگاه شغلی و علمی خوبی داشت، اما همه چیز را رها کرد، ابتدا به مصر رفت تا آموزش‌های چریکی را ببیند و بعد از آن با وجود دغدغه‌ای که داشت به لبنان سفر کرد و در آنجا برای حمایت از مسلمان حضور داشت.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: دین دنبال این است که انسان‌ها نسبت به همه دغدغه داشته باشند و غیر از این انسانیت به شمار نمی‌روند، این در حالی است که شهید چمران دغدغه مسئولیت‌پذیری، عشق به انسانیت، دین، معرفت، عرفان و تلاش و جهاد را داشت.

حجت‌الاسلام نوری با تأکید بر اینکه داشتن حیات واقعی، اعتقاد صحیح و درست و پای اعتقاد جنگیدن است، ادامه داد: اساتید  قشر فرهیخته جامعه هستند که حیات واقعی را در جامعه ترویج می‌کنند.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار