به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، شهرام صفادوست گفت:یکی از دغدغه های جوانان بخش پاتاوه نبود امکانات ورزشی از جمله چمن مصنوعی در این روستا بود،که درکمیته برنامه ریزی فرمانداری شهرستان دنا تامین اعتبار شد و اداره ورزش و جوانان شهرستان و استان بعنوان متولی، ساخت این پروژه را آغاز کردند.
بخشدارپاتاوه افزود: این پروژه با اعتبار بیست و پنج میلیارد ریال و در زمینی به متراژ۳۰۸۰متر و زیربنای ۱۱۰۰متر آغازشده و انتظارمی رود با توجه به تخصیص اعتبار لازم در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری برسد.
شهرام صفادوست ابراز داشت: لازم میدانم ازمردم ولایی ودهیاران روستاهای دهشیخ وحمیدآباد،فرماندارجهادی شهرستان دنا،دادستان شهرستان دنا،مدیرکل وکارکنان ورزش و جوانان استان و شهرستان دنا،مجموعه انتظامی پاتاوه، شورای بخش پاتاوه که مارا در اجرای این پروژه ورزشی همراهی نمودندتشکر و قدردانی نمایم.


یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛