۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
01:15
کد خبر : 9524284
۱۴:۰۰

۱۴۰۲/۰۴/۱۳
فرمانده پایگاه نرجس(س) گرگان:

جوان باید امنیت و آرامش خود را در پایگاه بسیج بیابد / ازدواج ۳ زوج جوان با واسطه گری پایگاه بسیج

منصوریان گفت: پایگاه نرجس(س) سه مورد واسطه گری ازدواج را انجام داده است که خوشبختانه به ازدواج ختم گردید و در این راستا با کمک خیرین دو سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار تقدیم کرد.

جوان باید امنیت و آرامش خود را در پایگاه بسیج بیابد / ازدواج ۳ زوج جوان با واسطه گری پایگاه بسیج

فائزه منصوریان فرمانده پایگاه بسیج نرجس(س) گرگان و از فرماندهان نمونه پایگاه های مقاومت بسیج در مصاحبه با خبرگزاری بسیج گلستان اظهار کرد: بسیج یکی از مقدس ترین کلمات است؛ یک رنگ و یک صدا بودن آحاد ملت را در این کلمه می توان شاهد بود.

وی افزود: یکی از مهم ترین ماهیت بسیج این است که هر زمان نام آن در میدان بیاید حتما موفقیت حاصل خواهد شد زیرا بسیج یعنی یک لشکر عظیم از مردم که ندای لبیک یا مهدی (عج) را سر می دهند و موفقیت را به همراه خود خواهند آورد.

منصوریان یکی از بهترین و مهم ترین مکان ها برای نسل جوان را پایگاهای بسیج دانست و اذعان داشت: پایگاه بسیج نه تنها خود فرد، بلکه اطرافیان او را هم تحت شعاع قرار می دهد و جوان باید امنیت و ارامش خود را از درون پایگاه بیابد.

وی ادامه داد: گفتمان سازی، یکی از کارهای شاخصی است که در پایگاه نرجس(س) انجام شده است و به نوجوان این اجازه را می دهد که استعدادهای خود را شکوفا و بی پروا اظهارنظر کنند و به جواب منطقی خود دست یابند.

فرمانده پایگاه بسیج نرجس(س) گرگان گفت: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بحث افزایش جمعیت، این مسأله به یکی از دغدغه های پایگاه تبدیل گردید و با استفاده از متخصصین، مشاورین و پخش بروشورهای علمی در این حوزه، آگاه سازی لازم نجام شد و خدماتی مانند توزیع بسته های معیشتی، هزینه درمان و آزمایشات بارداری و پک های بهداشتی برای مادران تهیه گردید که با توجه به طرح های ذکر شده خوشبختانه تولد ۶ فرزند را شاهد بوده ایم.

وی در ادامه بیان داشت: در بحث عفاف و حجاب که یکی از آسیب های مهم در محله می باشد پایگاه بسیج نوجوانان و جوانانی که نیازمند کمک بوده اند را شناسایی نمود و با توجه به نیاز فرد، آگاهی و خدمات مورد نیاز به آن ها ارایه گردید.

منصوریان در پایان یکی از زیباترین و بهترین خدمات پایگاه را طرح ازدواج آسان دانست و خاطرنشان کرد: پایگاه نرجس(س) سه مورد واسطه گری ازدواج را انجام داده است که خوشبختانه به ازدواج ختم گردید و در این راستا با کمک خیرین دو سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار تقدیم نمود.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید