خبرهای داغ:
نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با موضوع "شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) باید‌ها و نباید‌های رسانه" با حضور شهردار شیراز و رییس بسیج رسانه استان فارس برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۲۴۴۶۷
|
۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با موضوع "شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) باید‌ها و نباید‌های رسانه" با حضور شهردار شیراز و رییس بسیج رسانه استان فارس برگزار شد. 

بازداشت مدیر سابق سازمان فاوا شهرداری شیراز، معضل حضور بار فروشان و سد معبر در خیابان‌های شهر شیراز، ترافیک، معضلات شهری، عدم اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با شهر شیراز، کارتن خوابی و معتادین متجاهر و جمع آوری بازیافت و پسماند، زباله گردی، مباحث مربوط به بافت تاریخی، فرهنگ شهر نشینی، پروژه‌های عمرانی، اتباع بیگانه و مباحث زیست محیطی شهری و ورود نیرو‌های جدید به حوزه مدیریت شهری از جمله مباحثی بود که از سوی خبرنگاران پرسش‌هایی پیرامون آن‌ها مطرح شد. 

محمد حسن اسدی شهردار شیراز در این نشست اظهار داشت: با گذشت بیش از 9 ماه از زمان مسئولیت اینجانب در سمت مدیریت شهری کلانشهر شیراز از ابتدا تمایلی به شهردار شدن نداشتم و به عنوان نماینده مردم در شورای شهر حضور یافتم، اما از زمان پذیرفتن مسئولیت، پشیمان نبوده و نیستم و بر انجام مسئولیت خود و انجام کار پایبند مانده‌ام. 

وی عنوان کرد: طی این مدت حتی یک نفر بازنشسته هم در حوزه شهرداری به کار گرفته نشد و طی ماه‌های بهمن و اسفند سال گذشته تعداد 350 نفر بازنشسته شدند و در مقابل یک راننده هم به این مجموعه اضافه نشده است. 

اسدی با اشاره به اینکه یک مدیر باید اهل تعامل باشد و اینجانب به عنوان شهردار کلانشهر شیراز هم اکنون تحت فشار نبوده و نیستم، افزود: تا به امروز کسی را وارد شهرداری نکرده ام و مدیون و وابسته به هیچ گروهی نیستم و به صورت مستقل فعالیت دارم و همواره به تمام همکاران خود توصیه داشتم که حق ندارند سفارش پذیر باشند و یا هرگونه اغماض و چشم پوشی صورت گیرد. چرا که هیچ فردی در شهرداری شیراز اجازه تخلف ندارد و معتقدم جایگاه شهرداری باید به روش درستی حفظ شود. 

شهردار شیراز همچنین بر داشتن یک شاخص و استاندارد در حوزه رسانه تأکید و عنوان کرد: در این نشست بیش از ده‌ها مطالبه از سوی اصحاب رسانه مطرح شد و راغب هستیم تا این موضوع تعریف شود که کار فرهنگی برعهده شهرداری چیست و شهرداری باید در این حوزه چه اقدامی انجام دهد و این درخواست را داریم تا اصحاب رسانه این موضوع را اعلام کنند.

اسدی به نتایج برگزاری چنین نشست‌هایی در پنج محور اشاره کرد و گفت: محور اول پذیرش انتقادات مطرح شده از سوی اصحاب رسانه بود که شهرداری باید آن‌ها را رفع کند و به صورت مستمر از سوی بخش امور ارتباطات و امور بین الملل شهرداری گزارش دهی به مردم را از طریق رسانه‌ها انجام دهد. 

وی ارتباط مستمر و فصلی با رسانه ها، مشارکت پایدار و مطالبه‌گر بودن شهروندان و ایجاد بستر امید آفرینی برای مردم را از دیگر محور‌های این نشست برشمرد. 

شهردار شیراز با بیان اینکه امروز شهرداری شیراز به سمت یک شهرداری مقتدر در کل کشور در مقایسه با فعالیت‌هایی که سایر شهرداری‌ها دارند، تبدیل شده و در بسیاری از بخش‌ها پیش رو بوده است، افزود: شأن ما در مجموعه شهرداری جزء خدمتگزاری به مردم نیست.

اسدی در ادامه به پرسش خبرنگاران در خصوص مباحث پیش آمده پیرامون بازداشت رییس سازمان فاوا شهرداری اشاره کرد و گفت: پرونده قضایی رییس سازمان در شرف رسیدگی است و اینجانب در جایگاه شهردار هر موضوعی را عنوان کنم ممکن است شائبه، سو استفاده و دلخوری ایجاد شود. 

اسدی افزود: در حال حاضر رییس سازمان فاوا درگیر این موضوع شده، اما هیچ حکم قطعی صادر نشده است و مقامات دستگاه قضایی تصمیم گیرنده این موضوع هستند. 

معضل سد معبر و بار فروشان که پیاده رو و لاین خیابان‌ها را اشغال می‌کنند، دیگر موضوعی بود که شهردار شیراز به آن پاسخ داد و گفت: از مردم کلانشهر شیراز عذرخواهی می‌کنم که با این معضل مواجه هستند، اما نباید نگاه چکش وار به این موضوع داشت و برخورد قهری با آن داشت. چرا که برخی اقشار به جهت امرار معاش خود و تأمین مخارج زندگی به این شغل روی آورده اند. اما در اواخر سال گذشته جلساتی با دادگستری، پلیس راهور و اصناف به جهت پیگیری و ساماندهی این موضوع که به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی شهرداری است برگزار شد. 

اسدی در ادامه به موضوع ترافیک شهر شیراز اشاره و از اجرای خط بی آر آتی در این کلانشهر خبر داد و گفت: در سایر شهر‌هایی که مشکل ترافیک آن‌ها کمتر شده است دارای طرح حمل و نقل و ترافیک، خطوط بی آر تی و یا طرح زوج و فرد بوده و ما نیز برای شهر شیراز از شهرک گلستان به سمت دو بلوار شریعتی و شهید چمران تا میدان نمازی تا یک ماه آینده خطوط بی آر تی اجرا می‌شود و طرح زوج و فرد شدن تردد خودرو‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد. 

فرهنگ شهروندی دیگر موضوع مورد اشاره شهردار شیراز بود و وی گفت: معتقدم اگر فرهنگ شهروندی ارتقا یابد بسیاری از مسائل رفع خواهد شد. 

وی با بیان اینکه این وعده را داده ایم که ظرف دو سال آینده تمام کوچه‌ها و معابر خاکی شهر شیراز آسفالت خواهند شد به مباحث مطرح شده پیرامون بافت تاریخی اشاره کرد و افزود: بافت تاریخی شهر شیراز امروز سامان ندارد، اما طی سال‌های گذشته از این محور حفظ و حراست بسیاری شده است و معتقدم شهر شیراز همچون سایر کلانشهر‌های دنیا نیازمند ایجاد یک میدان مرکزی است و اجرای این طرح در کلانشهر شیراز در دستور کار است. 

معتادین متجاهر دیگر موضوع مورد اشاره شهردار شیراز بود و او بیان کرد: در این خصوص جلسات متعددی با فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد و این قول را می‌دهیم که ظرف 4 ماه آینده شهروندان شاهد حضور کمترین افراد زباله گرد در سطح شهر باشند. 

اسدی در پایان در پرسش خبرنگار بسیج در خصوص احداث شهربازی در شیراز پاسخ داد: جای احداث چندین شهربازی در شهر شیراز خالی است و در تلاشیم تا در بوستان آزادی مجدد شهر بازی ایجاد شود و در ورودی دروازه قرآن طراحی یک شهر بازی کوچک مقیاس در دستور کار است. 

گفتنی است افتتاح مجموع سینما جوان طی 4 ماه آینده، خرید تاکسی‌های جدید، اتوبوس و مینی بوس و موتور سیکلت‌های برقی، نصب المان‌های جدید در سطح شهر متناسب با کلانشهر شیراز و توسعه خطوط مترو در خطوط دو و سه از دیگر مباحثی بود که شهردار شیراز به آن اشاره کرد.

گلایه رئیس بسیج رسانه فارس از شهردار

گفتنی است در ادامه این نشست رییس بسیج رسانه استان فارس ضمن ابراز گلایه از شهردار شیراز در خصوص نادیده گرفتن مباحث فرهنگی در پروژه‌های عمرانی و شهرسازی، عنوان کرد: نباید اجازه داد فرهنگ فدای نگاه عمرانی و توسعه شهری شود.

هادی رضایی تصریح کرد: این ادعا را نداریم که نسبت به این حوزه بی توجهی شده است، اما آن چه که از شهردار شیراز در مقوله فرهنگ، نگاه فرهنگی و توسعه متوازن شهری فرهنگی مورد انتظار بود قابل مشاهده نیست و درخواست داریم این مهم تحقق یابد. 

وی ادامه داد: اگر شهری زیبا بدون فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی داشته باشیم، قطعا این فضا بستری برای پذیرش همه موضوعات خواهد بود. 

رییس بسیج رسانه فارس اضافه کرد: باتوجه به نگاه بلندی که شهرداری شیراز در حوزه مدیریت شهری وجود دارد، اما انتظارات مردم در این حوزه بسیار بالاتر است. از سوی دیگر باتوجه به جایگاه شورا‌های اسلامی و تضاد منافعی که در آن وجود دارد نباید روند مدیریت شهری به گونه‌ای باشد که شهر و مجموعه شهرداری به یک قربانگاه تبدیل شود. 

رضایی معتقد است تضاد منافع همواره در شورا‌های شهر وجود داشته و دارد و یکی از دلایل آن جنس شورا و دسترسی به این نهاد و نگاه خاص سیاسی به عموم مردم است که منجر به ایجاد تضاد مدیریتی در امور شهر می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها