به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛ ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت تولید و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای عزیز توسط اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان از نحوهی نگهداری آرد، کیفیت تولید نان، وضعیت افزودنیهای مجاز، بهداشت محیط و استاندارد محصولات مورد استفاده بر اساس شاخصهای تعریف شده، مورد بررسی و آزمایش قرار میدهند.
زمانی در ادامه افزود: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش تولید نان نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |