به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، حکمت اله هاشمی اظهار داشت: واژگونی یک دستگاه پراید توسط اورژانس در ساعت ۲۰:۱۷ به ندای امداد اطلاع داده شد.
وی بیان کرد: بلافاصله ۲ تیمعملیاتی همراه با ست نجات و آمبولانس برای امدادرسانی از پایگاه امداد و نجات جادهای شهید فروزنده گردنه پاپایی شهرستان ایجرود اعزام شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در این تصادف پنج نفر مصدوم شده بودند که بانوی ۶۵ ساله با تلاش نجاتگران رهاسازی شد.
هاشمی عنوان کرد: یک نفر از مصدومان حادثه که پسری ۱۳ ساله بود توسط هلال احمر برای مداوا به بیمارستان آیتالله موسوی زنجان منتقل شد.
وی افزود: دیگر مصدومان حادثه نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: عملیات امدادرسانی در این سانحه رانندگی با حدود سه ساعت در ۲۳:۵ دقیقه پایان یافت.
هاشمی از هموطنان خواست، در صورت گرفتار شدن در حوادث و بلایا میتوانند در هر ساعت از شبانه روز برای دریافت خدمات امدادی با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |