فرمانده قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) نیز در این آیین عنوانکرد: این قرارگاه با مجموعه نهادهای حمایتی تشکیل شده و هدفگذاری آن رسیدگی به حل محرومیت در جامعه محروم است و این مهم با تولید ثروت محقق خواهد شد و منجر به کاهش مشکلات میشود.
سردار جمال الدین آبرومند افزود: اگر ظرفیتها ایجاد شد و ثروت را در روستاها ایجاد کردیم باید زیرساخت ماندن را نیز در روستاها توسعه دهیم، از این رو راهبرد اصلی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توانمندسازی مناطق محروم و روستایی است.
وی روستاییها را کمتوقعترین اقشار انقلاب دانست و عنوانکرد: نباید از کیفیت خدماترسانی در روستاها کم بگذاریم چرا که توجه نداشتن به کیفیت مصداق تضییع بیتالمال است و کار جهادی در این حوزه یعنی کارها را دقیق و با کیفیت انجام دهیم.
حمایت مسوولان از ظرفیتهای روستایی میل به ماندگاری در روستاها را افزایش می دهد
نائب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه زمینه ایجاد اشتغال پایدار در هر روستایی وجود دارد، گفت: حمایت مسوولان از ظرفیتهای روستاها میتواند میل به ماندگاری در روستاها را افزایش دهد و مهاجرت معکوس را رقم بزند.
احمد مرادی با اشاره به بازدیدهایی که از برخی سدهای استان هرمزگان داشته است، بیان کرد: برخی سدها اگر لایروبی شوند، امکان ذخیرهسازی آب در آنها بالا خواهد رفت و همین امر میتواند تاثیر خود را در رونق کشاورزی نشان دهد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای کامل طرحهای هادی روستایی نیز میتواند به ارتقای زیست روستایی کمک کند.
آیین امضای تفاهم نامه محرومیتزدایی که با حضور فرماندهان نیروهای مستقر سپاه در استان هرمزگان و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد، به امضای مهدی دوستی استاندار هرمزگان، سردار جمال الدین آبرومند فرمانده قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، سردار محمد زهرایی فرمانده سازمان بسیج سازندگی کشور و همچنین سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان، معاونت عمرانی استانداری، منطقه یکم ندسا و سازمان برنامه و بودجه استان رسید.