به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، حجتالاسلام محمد علمداری شامگاه چهارشنبه در میزگرد تخصصی زن، زندگی، آزادگی که به میزبانی بسیج دانشجویی استان اردبیل و در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار داشت: ما باید با جهاد تبیین به جوانان نشان دهیم که غرب چه اندیشهای در مورد زنان دارد و آزادی که غرب برای زن تعریف کرده، به چه معنایی است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگ پشتیبان عفت و حیای زنان است، تصریح کرد: امروز چادری که زنان ما بر سر دارند، یادگاری از بانوی مکرم اسلام فاطمه زهرا (س) است و پاسداری از حجاب محبوبیتی بزرگ برای زنان ما محسوب میشود.
مسئول بسیج دانشجویان استان اردبیل با یادآوری توطئه غرب در براندازی حجاب گفت: حجابزدایی توطئه سازمانیافته غرب است و آنها میخواهند با ابزار قرار دادن زن، بیحجابی را که از آفتهای اجتماعی است، رواج دهند.
علمداری معامله عفت و حیای زنان اسلام را با بیحیایی غرب اجحافی نابخشودنی اعلام کرد و افزود: اندیشه غرب زن را به ابزار و ملعبهای برای مردان هوسران تبدیل کرده و در مقابل شرافتی که اسلام به زنان بخشیده، قابل مقایسه با این اندیشه کثیف نیست.
مسئول بسیج دانشجویان استان اردبیل اضافه کرد: زنان جامعه اسلامی پرچمداران عزت، شرف و حیا هستند و هر قدر دشمن در جبهه باطل تلاش کند تا حجاب را از سر آنها بردارد، آنها با دفاع از سنگر حجاب استکبار را در جبهه باطل ناکام خواهند گذاشت.
هویتی که اسلام به زنان داده از سیره حضرت فاطمه (س) است
در این همایش شرکتکنندگانی از کشورهای ترکیه، روسیه، برزیل و گرجستان حضور داشتند که با محوریت عفاف و حجاب گفتوگوهای تخصصی، پرسش و پاسخ پیرامون مسئله حجاب، برخورد غرب با حجاب و آموزههای اسلامی حجاب و عفاف برگزار شد.
در این میزگرد رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اصالت زن را در آزادگی روحی، جسمی و فکری آن اعلام کرد و گفت: جامعه اسلامی به زن هویت و اعتبار اصیل بخشیده و این آموزهها با فرهنگ منحط غرب فرسنگها فاصله دارد.
اسماعیل چمنی با مقایسه رفتار خشن غرب با زنان و رفتار عطوفتآمیز اسلام با زنان و دختران تصریح کرد: هویت و اصالتی که اسلام به زنان داده، از سیره حضرت فاطمه زهرا (س) گرفته شده واین هویت با هیچ متاعی قابل قیاس نیست.
وی با یادآوری رحمت، مودت و عطوفت نبی مکرم اسلام (ص) نسبت به زنان افزود: در ارزشدهی اسلام به زنان همین بس که پیامبر گرامی اسلام (ص) همواره دست دختر خردسال و دردانه خود را میبوسید و بر اساس همین رحمت و مودت خداوند زنده به گور کردن دختران را حرام کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی زنان جایگاهی فراتر و والاتر یافتهاند، خاطرنشان کرد: امروز حضور زنان در دانشگاهها و تحصیلات دانشگاهی آنها نشان از شأن و کرامتی است که انقلاب اسلامی برای این قشر به ارمغان آورد و حضور بیش از یکهزار بانوی قاضی در دستگاه قضایی کشور گواه این ادعا است.
چمنی بیان کرد: فاطمه زهرا (س) همواره به اصالت زن، حفظ حجاب و کرامت بانوان تاکید داشتند و امروز ما این اصالت و کرامت را در رفتار بانوان اسلامی مشاهده میکنیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با قدردانی از حضور بانوان مسلمان از چهار کشور دنیا در این نشست بیان کرد: حوادث اخیر در کشور و توطئه شوم دشمنان در ابزار قرار دادن زن نشان داد که دشمنان چه قدر فلسفه زنستیزی را تقویت کردند که میخواهند با ملعبه قرار دادن آن منویات خود را به پیش ببرند.