زنان، زینبگونه چهره زشت تمدن غربی را رسوا کنند
حجتالاسلاموالمسلمین حسین دشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، اظهار داشت: بررسی نقش زنان در جوامع به دو صورت است هم میتوان با نگاه علمی به محتوای مکاتب و مذاهب به تحلیل پرداخت، بخش دوم که بهترین تعریف از هویت زن در مکاتب و مذاهب مختلف بررسی زندگی و سیره فردی و خانوادگی زنان الگو در آن جوامع است.
جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) قم ادامه داد: اگر مکاتب بشری بخواهند دیدگاهشان را نسبت به زنانالگوی جامعه خود بیان کنند با یقین و اطمینان میتوان گفت که هیچکدام از مکاتب و مذاهب در جوامع بشری از دوران جاهلیت قبل از اسلام تا جوامع متمدن امروزی نمیتوانند زنی به جامعیت حضرت زینب سلاماللهعلیها به جامعه بشری معرفی کنند.
وی افزود: حضرت زینب سلاماللهعلیها در بعد تقوا، در بعد علمی، در بعد مجاهدت، در بعد بصیرت و در بعد مدیریت فرهنگ جهادی جامعه در دوران خودشان مطرح بودند نمیتوان زنی به جامعیت حضرت زینب سلاماللهعلیها در جامعه جهانی و مکاتب مختلف یافت.
دشتی گفت: از بعد خانوادگی حضرت زینب سلاماللهعلیها در خانوادهای زندگی میکند که نورانی است و تلألؤ نورش جهان را گرفته است، دختر امیرالمؤمنین علی علیهالسلام و حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها و خواهر امام حسن علیهالسلام و امام حسین علیهالسلام و مادر دو شهید کربلا و همسر پسرعمویش عبدالله بن جعفر است جعفری که فرمانده شهید جنگهای عصر پیامبر است.
جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) قم عنوان کرد: حضرت زینب سلاماللهعلیها در جهاد تبیینی که مادرش حضرت زهرا سلاماللهعلیها شروع کرد او را همراهی کرد، ناقل خطبه فدکیه به نسلهای بعد زینب ۴ساله است، در زمان امام علی(ع) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) از نقش حضرت زینب (س) سخن میرود که نقش مادری و عاطفی برای آنها دارد.
وی افزود: حضرت زینب سلاماللهعلیها عاطفهء مادری را برای دو فرزند شهیدش در برابر امام نشان نداد؛ اما برای فرزندان برادرش مادری کرد اینها اوج محبت انسانی و الهی است.
دشتی با اشاره به اینکه حضرت زینب سلاماللهعلیها میتوان الگوی عملی زنان امروز نیز باشد عنوان داشت: حضرت زینب سلاماللهعلیها به گواه تاریخ قهرمان جهاد تبیین است، مفهوم جهاد تبیین را مقام معظم رهبری بر اساس معارف دینی تعریف میکنند البته مفهوم جهاد تبیین را میتوان در جملات دانشمندان دینی، شعرا و روشنفکران دانشگاهی که نگاه علمی به تاریخ دارند نیز مشاهده کرد که نشان این دارد که آنها هم حضرت زینب سلاماللهعلیها را قهرمان جهاد تبیین میدانند.
جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم خاطرنشان کرد: شعر «کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود» دقیقاً تعبیر شاعرانه از جهاد تبیین حضرت زینب سلاماللهعلیها است و برخی از روشنفکران با جمله معروف «آنان که رفتند کار حسینی کردند و آنها که ماندند باید کار زینبی کنند وگرنه یزیدی هستند» تحلیل جامعهشناسانه از جهاد تبیین حضرت زینب سلاماللهعلیها دارند.
وی اضافه کرد: امروز در جنگ ترکیبی در مقابل استکبار تنها راه برون رفت جهاد تبیین است که در این جهاد زنان نقش اصلی را بر عهده دارند در جنگ بین عفاف و ابتذال و در جنگ بین آزادی لیبرالی و دینداری بزرگترین مجاهدانی که میتوانند نقش ایفا کنند زنانی هستند که زینب گونه چهره زشت تمدن غربی را آشکار و رسوا میسازند و به جوانان بصیرت میبخشند.
دشتی با اشاره به نقش پررنگ زنان در امربهمعروف و نهیازمنکر تأکید کرد: در جبهه مبارزه با فساد ۲ راه وجود دارد، راه اول بیان حقایق، روشنگری و بصیرتافزایی است؛ اما راه دوم تبلیغ چهرهبهچهره است که در شکل امر به معروف و نهی از منکر خود را نشان میدهد باید دختران جامعه را توصیه به نظم، قانونمداری و التزام به قانون و حفظ اعتقادات دینی خودشان کنیم و این مهم تحقق پیدا نمیکند مگر اینکه امر به معروف و نهی از منکر طبق همان راههایی که تعریف شده انجام شود.
جانشین مسوول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم بیان داشت: حقیقت صبر در مکتب حضرت زینب سلاماللهعلیها به معنای استقامت و مقاومت در برابر خواستههای دشمن است، صبر در اینجا به معنای ذلتپذیری نیست، زینب صبور بود به معنای اینکه در برابر این زیاد و یزید فریاد برمیآورد که هر مکری انجام دهید یاد کربلا و امام حسین علیهالسلام را از دلها نمیتوانید بیرون کنید.
وی ادامه داد: زنان و دختران اگر میخواهند از حضرت زینب سلاماللهعلیها الگو بگیرند باید در برابر تهاجم دشمن که گاهی وقیحانه چادر از سر زنان مسلمان میکشند و گاهی جوانان مدافع حجاب را به قتل میرساند صبر و استقامت به خرج دهند و با امید به آینده وظیفه جهاد تبیین خود را ادامه دهند.
انتهای پیام/