استاندار مازندران در گفتگو با بسیج اعلام کرد:

احیای اقتصاد ۵۰۰ روستا با کمک سپاه کربلا / توسعه دهکده اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا باعث ایجاد اشتغال و افزایش ثروت روستاییان می‌شود

ساری-استاندار مازندران با بیان اینکه ۱۵۰ روستا تحت پوشش دهکده اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا هستند افزود: طرحی برای احیای اقتصاد ۵۰۰ روستا داریم که با توجه به پیشرفت‌های سپاه کربلا از آنان برای احیای روستاهاکمک خواهیم گرفت تا فعال شوند.
کد خبر: ۹۵۳۰۴۱۳
|
۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸

خبر

خبرگزاری بسیج، سید محمود حسینی پور پیش از ظهرامروز در حاشیه بازدید از اعضای شورای تامین استان مازندران از دهکده اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا  در گفتگو با خبرنگار بسیج در ساری، با اشاره به اینکه دهکده اقتصاد مقاومتی یکی از نیاز‌های اساسی روستا‌ها در توانمندسازی روستائیان است، گفت:  سپاه کربلا نیاز امروز روستا‌ها به آموزش و توانمندسازی را به خوبی تشخیص داده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله در روستاها، اشتغال جوانان است، افزود: آموزش و توانمند سازی در  روستا، یک ضرورت است چرا که تولید در روستا‌ها به شکل سنتی صورت میگیرد که درآمدزایی برای روستائیان ندارد، اما در دهکده اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا نشان داده شد توانمندسازی در اشتغال  موجب احیای اقتصاد ، شغل، کسب و کار و افزایش ثروت در روستا می‌شود.

حسینی پور با بیان اینکه در مدل دهکده اقتصاد مقاومتی خرید تضمینی تولید هم وجود دارد، ادامه داد: یکی از بزرگترین دغدغه روستائیان فروش تولیدات است که در این دهکده مدل خرید تضمینی هم ارائه شده است.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه برخی از شغل‌های روستایی از بین رفته در این دهکده دوباره احیا شده است، خاطرنشان کرد: با دانش بنیان شدن کشاورزی و دامپروری و باغداری، همراه با  توانمندی سازی در این دهکده، شاهد ارتقا و افزایش تولیدات سالم  هستیم.

حسینی پور با بیان اینکه ۱۵۰ روستا تحت پوشش دهکده اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا هستند افزود: طرحی برای احیای اقتصاد ۵۰۰ روستا داریم که با توجه به پیشرفت‌های سپاه کربلا از آنان برای احیای روستاهاکمک خواهیم گرفت تا فعال شوند.

استاندار مازندران با اشاره به ۳۶۰۰ روستای مازندران، ادامه داد: برنامه پنج ساله برای احیای روستا‌های مولد داریم که به باعث کمک به تولید ملی و هم در امنیت غذایی نقش بسزایی دارند و نیز موجب اشتغال جوانان و برگشت به روستا و امید به آینده می‌شوند.

به گفته حسینی پور اگر طرح  احیای روستا‌ها با موفقیت انجام شود می‌تواند در سطح ملی  هم یک الگوی مناسب اجرایی باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها