برپایی دین به وسیله امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود ممکن است و علما و فقها پرچم داران امر به معروف و نهی از منکر هستند.
به گزارش خبر گزاری بسیج ، به مناسبت ایام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام که در حسینیه شهدای این ناحیه در جمع نیروهای نظامی و انتظامی و ادرات بر گزار گردید ، حجت السلام والمسلمین شاه ثنایی کارشناس مسائل دینی مطالبی درمورد امر به معروف و نهی از منکر بیان نمود .
شاه ثنایی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه بزرگ و دو فرع از فروع دهگانه دین مبین اسلام محسوب میشوند. گذشته از عنایت خاص قرآن کریم به این موضوع و نیز سیرهی نظری و عملی پیامبراکرم(ص) و دیگر اولیای دین، در نگاه امیرالمؤمنین علی علیهالسلام امر به معروف و نهی از منکر جایگاه ویژهای دارد.
برپایی دین به وسیله امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود ممکن است و علما و فقها پرچم داران امر به معروف و نهی از منکر هستند.
امر به معروف و نهی از منکر به دو قسم واجب و مستحب تقسیم میشود : 1- آنچه انجام آن از نظر عقل یا شرع واجب و یا ارتکابش از نظر آن دو، زشت و قبیح باشد، امر و نهی در موردشان واجب میگردد 2-هر کاری که انجامش از نظر عقل یا شرع خوب و مستحب یا ارتکابش از دیدگاه آن دو، پسندیده نیست، امر و نهیش مستحب است .گفتنی است امر به معروف و نهی از منکر از واجبات ت است که قصد قربت در آن شرط نیست؛ هر چند با داشتن قصد قربت از پاداش الهی نیز برخوردار خواهد شد.
وی در خصوص هیات های عزاداری امام حسین گفت: هیئت ها باید متناسب با مخاطب و رده سنی دسته بندی شوند و رویکرد تربیتی داشته باشند.
شاه ثنایی افزود: اگر همه ی افراد جامعه دست در دست هم دهند و بتوانند رویکرد های دشمن را تغییر دهند و به جای خیرین مدرسه ساز و مسجد ساز خیرین انسان ساز تحت تربیت انسان ها وجود داشته باشد اوضاع جامعه بهتر میشود.