به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ به قلم عاطفه محمدی_رزمایش جهادگران فاطمی از چندی پیش به طور همزمان در سراسر کشور در حالی آغاز شد که افزایش گرمای بیسابقه موجب شد تا دولت تصمیم به تعطیلی ادارت بگیرد و افراد بسیاری به ناچار برای در امان ماندن از گرمازدگی مجبور شدند تا در خانه بمانند.
به رغم گرمای بیسابقه خدمت جهادگران در نقاط مختلف تعطیل نشد. دانشجو و طلبه، کارگر، پزشک و مهندس، معمار و صنعتگر و... همه به میدان آمدند تا غبار محرومیت از چهره مناطق محروم بزدایند.
در استان مرکزی نیز 350 جهادگران فاطمی به میدان آمدند تا در کنار محرومان، به رفع آلام آنها بپردازند؛ یکی با رنگآمیزی مدرسه کوچک حاشیه شهر به دنبال ایجاد فضایی شاد برای ورود دانشآموزان است و دیگری به دنبال ساخت یا تعمیر سرویس بهداشتی در یک خانه است؛ جهادگر دیگری نیز به دنبال تدریس و آموزش سبک زندگی، یکی به دنبال درمان بیماری که ناتوان از پرداخت هزینههای درمان است.
جهادگرانی که طی این سالها بدون منیت و خودخواهی، چنان از خودگذشتگی را به نمایش گذاشتهاند که در هیچ جای دنیا نمیتوان نظیرش را شاهد بود.
جوانانی که با لباس اخلاص و بدون هیچ چشمداشتی به میدان آمدهاند چیزی جز لبخند و دعای خیر محرومان برایشان شیرین و رضایتبخش نیست و خستگی را از تنشان به در نمیکند.
گروههای جهادی بستری برای تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
سرهنگ پاسدار محمد گودرزی معاون هماهنگ کننده سپاه روحالله استان مرکزی درخصوص برگزاری رزمایش "جهادگران فاطمی 3" در سطح استان مرکزی گفت: در این رزمایش گروههای جهادی تخصصی اقشار مختلف با ایجاد قرارگاه جهادی به منظور پشتیبانی از گروههای جهادی با هدف خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار اعزام شدهاند.
وی افزود: در این رزمایش 350 گروه جهادی تخصصی در عرصههای مختلف خدمات درمانی، اقتصادی، علمی، آموزشی، فرهنگی، عقیدتی و عمرانی به ولینعمتان انقلاب در حاشیه شهرها و مناطق محروم و روستاهای محروم ارائه خدمات میدهند.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت متخصصان به عنوان اساس کار جهادی است، افزود: در این مرحله از رزمایش جهادگران فاطمی، 350 گروه جهادی در 12 عرصه در سطح استان خدمت رسانی خواهند داشت.
سرهنگ پاسدار گودرزی تصریح کرد: 29 هزار جهادگر در قالب 1500 گروه جهادی در سطح استان مرکزی در طول سال و مناسبتهای مختلف در حال خدمترسانی و امیدآفرینی هستند،
معاون هاهنگ کننده سپاه روحالله استان مرکزی گفت: حضور جهادگران در ایام مختلف سال در مناطق محروم و خدمترسانی بیمنت به ولینعمتان انقلاب باعث افزایش اعتماد و تزریق روحیه امید در بین مردم میشود.
وی گروههای جهادی را بستری برای تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ذاتی بسیج، تربیت نیروی تراز انقلاب است.
جهاد ادامه دارد...
مسئول یکی از گروههای جهادی حاضر در روستاهای شازند در گفتگو با خبرنگار بسیج خدمت به خلق را وظیفه همگانی دانست و گفت: کار جهادی یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری به جوانان است و ما هم فرمان ولی را لبیک گفته و در این اردوهای جهادی شرکت میکنیم تا در حد بضاعت و توانمان بتوانیم در یاری رساندن به مردم نقش داشته باشیم.
وی افزود: حضور در این اردوهای جهادی برای این است که بگوئیم ما پیرو راه شهدا هستیم و جهاد همچنان ادامه دارد اما این بار در سنگر مقابله با محرومیت و مردم یاری.
جهادی از جنس سلامت
یکی از اعضای گروه جهادی بسیج جامعه پزشکی هدف اصلی از حضور در مناطق محروم را رفع مشکلات مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و گفت: از همان سالهای شروع کار طبابت در اردوهای جهادی شرکت کردهام و طی این سالها به اکثر نقاط محروم استان خصوصاً در شهرستانهای اراک، کمیجان، خنداب، فراهان و ... اعزام شدهام.
این پزشک جهادگر افزود: ما در مناطق محروم با هدف رفع محرومیتهای بهداشتی و درمانی خدمات ارائه میکنیم؛ فعالیتهای ما بخشهای مختلف اعم از ویزیت رایگان، توزیع داروی رایگان، کنترل بیماری مزمن مانند دیابت و فشار خون و... است.
وی خاطرنشان کرد: فعالیتهای جهادی فرصتی است تا شکاف طبقاتی که به هر دلایلی ایجاد شده است، برطرف شود.
زدودن رنگ محرومیت از چهره روستاها
بانوی جهادی حاضر در این اردوها ضمن ابراز خشنودی از حضور در اردوهای جهادی، گفت: علاقه زیادی برای خدمت به اقشار مختلف مردم دارم و این رغبت ذاتی من را به این عرصهها میکشاند.
وی افزود: امروزه که دشمن سعی دارد تا سبک زندگی غربی را در جامعه ما ترویج دهد با حضور در کنار مردم و انجام فعالیتهای فرهنگی در کنار کودکان میتوان به مقابله با دشمن پرداخت.
این بانوی جهادگر تصریح کرد: خندهای که به واسطه یک بسته مداد رنگی بر لبان کودکی مینشیند و او نیز یاد میگیرد که نسبت به دیگر اعضای جامعه بیتفاوت نباشد، بهترین مزدی است که میگیرم.
تفکر بسیجی و روحیهی جهادی یکی از برکات انقلاب اسلامی است که در همه صحنههای انقلاب به ویژه در دوران دفاع مقدس ظهور و بروز پیدا کرد. به جرأت میتوان گفت که اردوهای جدای از محرومیتزدایی و خدمترسانی، در خودسازی جوانان جهادگر مؤثر است.
عاطفه محمدی
انتهای پیام/