به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اکبر پیرمحمدی در این باره اظهار داشت: در سنندج با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه رفع مشکلات مناطق حاشیهای سنندج، اظهار کرد: بعد از سفر رئیس قوه قضائیه به استان کردستان با پیگیریهای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بستر اجرای مصوبات جلسه در زمینه تعیین تکلیف سکونتگاههای غیررسمی شهرستان سنندج فراهم شد.
وی اذعان کرد: با برگزاری جلسات متعدد با ادارات راه و شهرسازی، اوقاف و شهرداری تعیین تکلیف سکونتگاههای غیررسمی نایسر، فرجه، ننله و تقتقان در حال انجام است.
به گفته پیرمحمدی، پس از برگزاری جلسات متعدد با متولی موقوفه ماهرخسار معتمدوزیری در خصوص صدور اسناد تفکیکی خانههای روستایی ننله (پلاک ۲۷۵۴ اصلی) اقدام به نقشهبرداری حدود ۲ هزار و ۲۰۰ قطعه زمین عرصه خانههای ناحیه منفصل شهری ننله شد.
وی افزود: پس از تطبیق با محل برای تائیدیه شهرداری، متولی موقوفه هماهنگی لازم را به عمل آورد که با تأیید شهرداری منجر به تفکیک عرصه بنام موقوفه و صدور سند اعیان بنام اشخاص میشود.
وی با بیان اینکه متولی موقوفه قول همکاری و تخفیف در پرداخت حقوقات موقوفه به مردم را داده است، اذعان کرد: با هماهنگی بعمل آمده با اداره راه و شهرسازی کردستان در اجرای آئیننامه اجرای بند د تبصره ۱۱ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند م تبصره ۱۱ لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در محدوده اراضی و املاک پلاکهای ۲۷۴۸ اصلی بخش ۳ سنندج (نایسر) و ۲۷۵۷ اصلی بخش ۳ سنندج (فرجه)، درخواستهای تفکیک موردی با عنایت به وسعت بسیار زیاد و نامشخص بودن باقیمانده پلاکهای مرقوم ارسال که تمامی موارد سریعا تفکیک و به اداره راه و شهرسازی ارائه شده است.
وی عنوان کرد: در خصوص پلاکهای ۲۴۹۲ الی ۲۴۹۹ اصلی بخش ۲ سنندج (محله تقتقان) که قسمتی از آن نیز پلاک ۱۷۰۶ اصلی بخش ۲ سنندج است، با متولی پلاکهای ۲۴۹۲ الی ۲۴۹۹ اصلی بخش ۲ سنندج هم هماهنگی لازم به عمل آمده و او قول مساعدت در خصوص تخفیف در حق پذیره ساکنین در پلاکهای مرقوم را داده است.
به گفته پیرمحمدی، هم چنین درخواست افراز سهم موقوفه در پلاکهای مرقوم را نیز نموده اند که در صورت افراز سهم موقوفه در پلاکهای مرقوم ساکنین و مالکین در پلاکهای مرقوم میتوانند از طریق قانون تعیین تکلیف آرای و ساختمانهای فاقد سند رسمی درخواست صدور سند نموده و ساکنین و مالکین در سهم موقوفه نیز به صورت ۶ دانگ درخواست صدور سند اعیان نمایند.
وی گفت: در ضمن پلاک ۲۰۱۷ فرعی از ۲۴۹۲ الی ۲۴۹۹ اصلی نیز که حدود ۹ هکتار اراضی داخل در محدوده شهر است پس از سالهای متمادی اختلاف با اداره راه و شهرسازی و بنا به مصوبه جلسه اردیبهشت ماه سند مالکیت بنام موقوفه صادر و تکلیف مردم و مالکین داخل در محدوده پلاک مرقوم مشخص شد و اشخاص میتوانند درخواست صدور سند با هماهنگی موقوفه و مالکین را بنمایند.
پیرمحمدی اضافه کرد: درخصوص پلاک ۱۷۰۶ اصلی بخش ۲ سنندج موقوفه مسجد امین نیز تعیین تکلیف شده و سند باقیمانده مراتع آن پس از گذشت سالها اختلاف، نهایتاً بنام دولت صادر شده است که با هماهنگی و همکاری اداره اوقاف کردستان نسبت به اخذ مجوز معافیت پرداخت پذیره جهت ساکنین محله تقتقان سنندج که یک هزار و ۳۰۰ خانواده هستند اقدام شد و نسبت به اعلام عمومی به مردم این منطقه اقدامات لازم صورت گرفته است تا نسبت به درخواست تفکیک و صدور سند اقدام کنند.
وی افزود: همچنین در پلاک ۲ هزار و ۷۴۸ اصلی بخش ۳ سنندج ناحیه منفصل شهری نایسر با عنایت به وسعت بسیار زیاد و تعداد حدود ۷ هزار خانواده اقدامات گستردهای آغاز شده است.
وی با بیان اینکه جمعیت نایسر براساس آمار غیر رسمی حدود ۸۵ هزار نفر است گفت:حدود ۷ هزار خانه مسکونی و ۲ هزار پلاک فرعی در این محدوده وجود دارد که سند مالکیت آنها صادر شده است و با بررسیهای همه جانبه مشخص گردید که پلاکهای باقیمانده اکثراً داخل در اراضی ملی و دولتی هستند.
پیرمحمدی تصریح کرد: با هماهنگی و پیگیریهای مستمر از اداره راه و شهرسازی و مصوبه آئیننامه اجرایی بند د تبصره ۱۱ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند م تبصره ۱۱ بودجه ۱۴۰۲ درخصوص صدور سند املاک واقع در اراضی دولت بنام اشخاص در صورت درخواستهای تفکیک از ناحیه اداره راه و شهرسازی به صورت موردی در املاک نایسر انجام پشده و هم اکنون رشد چشمگیری یافته است و این امر به طور کامل به مردم اعلام شده که از طریق راه و شهرسازی کردستان درخواستهای خود را ارائه تا اقدام لازم متعاقب تایید اداره راه و شهرسازی توسط اداره ثبت اسناد و املاک بعمل آید.
وی افزود: درخصوص صدور اسناد اراضی و املاک واقع در اراضی زراعتی ناحیه منفصل شهری نایسر و تعویض اسناد دفترچهای به تک برگ با عنایت به لزوم همکاری عمومی و مردمی با ارائه مدارک و مستندات عادی و نیز اسناد دفترچهای و معرفی ملک به اداره ثبت انجام میشود.
انتهای پیام/