تأسیس اولین دارالقرآن منطقه صنعتی/ پاسخ کوبنده شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به هتک حرمت کتاب مقدس اسلام
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور ، مدیرعامل فولاد کاوه با محکوم نمودن هتک حرمت به کتاب مقدس مسلمانان افزود:
راه اندازی مرکزی با عنوان «دارالقرآن» یکی از نیازهای اساسی تقویت بنیان اعتقادی و هویت اسلامی جامعه کارگری در این منطقه صنعتی است.
سیدعباس حسینی با بیان توضیحاتی در این رابطه اظهار داشت: تاسیس و راه اندازی مرکزی با عنوان «دارالقرآن» یکی از نیازهای اساسی تقویت بنیان اعتقادی و هویت اسلامی جامعه کارگری شاغل در این منطقه صنعتی است.
مدیرعامل فولاد کاوه با محکوم نمودن جریان موهوم هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان در اروپا، از برنامه ریزی صورت گرفته به منظور احداث نخستین دارالقرآن منطقه صنعتی بندرعباس به همت این شرکت خبر داد و گفت:
علاوه بر این اقدام که در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی شرکتی صورت می گیرد، پویش«کتاب مقدس من» با مشارکت اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان نیز عملیاتی می شود.
حسینی تاکید کرد: با راه اندازی دارالقرآن، اعضای جامعه قرآن دوستان بزرگترین بندر بازرگانی و صنعتی ایران می توانند در راستای ارتقا و نشر تعالیم قرآنی در جامعه به این مجموعه فرهنگی اعتقادی مراجعه نمایند.
انتظار ما از مسئوولان استانی و سازمان های حوزه فرهنگی این است که مساعدت ویژه ای را در راستای پشتیبانی لجستیکی، حمایت معنوی و تسهیل امورات مرتبط با تکمیل پروژه مذکور داشته باشند.
وی همچنین از طراحی و راه اندازی پویش فرهنگی هنری « کتاب مقدس من» با هدفگذاری اولیه خانواده بزرگ ۱۰هزار نفری فولاد کاوه جنوب کیش نیز سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: در فاز نخست این پویش، کارگران، همسران و فرزندان پرسنل شرکت فولاد کاوه در مجموعه برنامه ها و رویدادهای فرهنگی هنری در قالب رشته های مختلف قرائت و ترتیل، حفظ، تفسیر و تولید محتوای هنری و رسانه ای با الهام گرفتن از تعالیم قرآنی شرکت خواهند کرد که در مراحل بعدی، با جلب مشارکت عمومی، این جریان سازی فرهنگی در سایر صنایع همجوار در مجموعه صنعتی غرب بندرعباس ترویج و تعمیم خواهد یافت.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش خواستار همگرایی و هم افزایی جامعه فرهنگی، هنری و رسانه ای استان هرمزگان برای تقویت این پویش فرهنگی در قالب برنامه های مشارکتی و رویدادهای خلاقانه شد.
شایان ذکر است، در منطقه صنعتی غرب بندرعباس که قطب اقتصادی و تولیدی بزرگترین شهر ساحلی ایران محسوب می شود، شماری افزون بر 50 هزار نفر(با احتساب خانواده های آنان جمعیتی بالغ بر 200هزار نفر) شامل شاغلان در صنایع فولاد و آلومینیوم، نفت و صنایع وابسته، بنادر و دریانوردی، کشتی سازی و صنایع معدنی و فلزی، مجموعه های آبشیرینکن و نیروگاهی فعالیت دارند.