هدایت و راهبری گروههای جهادی بومی و میهمان در خراسانجنوبی با مدیریت سازمان بسیج سازندگی باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی امروز در کارگروه بسیج سازندگی به موضوع امضای تفاهم نامه نهایی بین استاندار و سردار آبرومند اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه مورد نظر به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ خواهد شد و آنها نیز قرار دادهای مورد نظر را باید تا ۱۵ شهریور منعقد کنند تا زمینه اجرای این تفاهم نامه فراهم شود.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی مانند برنامههای سنواتی خود باید پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهند، افزود: این تفاهم نامه ظرفیت خوبی برای محرومیت زدایی در استان است.
وی افزود: بخشی از منابع اجرای این تفاهم نامه از محل اعتبارات سالانه دستگاهها و بخشی دیگر نیز از منابع متمرکز بودجه محرومیت زدایی کشور تأمین خواهد شد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه مفاد این تفاهم نامه در مدت سه سال اجرایی خواهد شد، ادامه داد: در این تفاهم نامه آبرسانی به روستاهای استان در اولویت قرار دارد.
عباس زاده اظهار داشت: به تفکیک هر حوزه باید میزان منابع مورد نیاز برای اجرای هر پروژه در قالب قرار دادهای مورد نظر مشخص شود.
وی با اشاره به اردوی جهادی مقام معظم رهبری در جریان زلزله سال ۴۷ شهرستان فردوس تأکید کرد: همه افتخار ۱۳ شهریور به این است که منتسب به مقام معظم رهبری است که سال گذشته اجلاسیه جهاد مقدس در این روز با حضور معاون اول رئیس جمهور در فردوس برگزار شد.
وی بیان کرد: دبیرخانه دائمی اجلاسیه جهاد مقدس باید در خراسان جنوبی تشکیل شود و برنامه ریزی لازم برای برگزاری برنامههایی به این مناسبت در داخل و خارج استان انجام شود.
معاون استاندار با بیان اینکه از چند ماه قبل برای افتتاح تعدادی از پروژهها در این روز باید برنامه ریزی شود، گفت: کتاب خاطرات جهادی مقام معظم رهبری با برگزاری مسابقات و برنامههای فرهنگی در مدارس به دانش آموزان معرفی شود.
عباس زاده با اشاره به این نکته که گروههای جهادی برای کسب رضای خدا، کارهای با ارزشی را انجام میدهند، تصریح کرد: در این خصوص باید آسیب شناسی صورت گیرد و ورود گروههای جهادی به استان، تحت مدیریت سازمان بسیج سازندگی باشد تا اقدامات مورد نظر با هماهنگی بیشتری اجرا شوند.
وی خاطر نشان کرد: دستگاههای اجرایی هم باید جاهایی که امکان ورود گروهای جهادی وجود دارد را مشخص کنند و دبیرخانه این کارگروه هم برنامه کاری گروههای جهادی را به دستگاههای اجرایی اعلام کند تا از این ظرفیت برای محرومیت زدایی به خوبی استفاده شود.
مسئول بسیج سازندگی استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طی تابستان سال جاری ۵۸۷ گروه جهادی به تعداد ۵۸۲۹ نفر به نقاط مختلف استان اعزام شده اند، گفت: از این تعداد ۳۵۴۶ جهادگر برادر و ۲۲۸۳ جهادگر خواهر بودند.
هنری با بیان اینکه گروههای جهادی در تابستان به ۱۹۰ نقطه شهری و ۴۱۸ نقطه روستایی خدمات رسانی داشتند، از حضور ۸ گروه جهادی مهمان در استان خبر داد و عنوان کرد: تابستان امسال میزبان ۴۶۵ جهادگر مهمان در خراسانجنوبی بودیم و مناطق هدف این گروههای جهادی شهرستانهای زیرکوه، خوسف، فردوس، بشرویه، سربیشه و نهبندان بوده است.
وی اظهار داشت: عرصه فعالیت گروههای جهادی شامل عمرانی، فرهنگی و دندانپزشکی میشود.
انتهای پیام/