به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار مهدی فرجی در سومین یادواره شهدای عملیات رمضان و عملیات مرصاد و یادبود حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در همدان که در حسینیه حضرت امام خمینی(ره) همدان برگزار شد، با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم در دومین کنگره ۸ هزار شهید حق شهدا و خانواده آنها را به خوبی برگزار کنیم، اظهار کرد: برگزارکنندگان یادواره یک مجموعه مردمی و یک مجموعه ارزشی هستند که هر سال مراسم شهدای مظلوم عملیات مرصاد و رمضان را برگزار میکنند که جا دارد تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه عملیات ۱۱ شهریور به عنوان یکی از عملیاتهای ارزشمند مجموعه رزمندگان استان بود که فرماندهانی همچون شهید شهبازی، شهید همدانی، شهید حاجیبابایی و شهید حبیب مظاهری حضور داشتند، افزود: نقش رزمندگان همدانی در عملیات رمضان بیبدیل بود.
دبیر اجرایی دومین کنگره ۸ هزار شهید استان همدان، بنده به عنوان یک نیرو که تحت امر محمود نیکومنظر، هیچ وقت شرایط عملیات رمضان را فراموش نمیکنم، گفت: در هوایی با گرمای ۶۰ درجه با شرایط سخت سال ۶۱ را هیچ وقت فراموش نمیکنیم رزمندهها کار ارزشمندی را انجام دادهاند.
وی با اشاره به اینکه برخی میگویند ما در عملیات رمضان شکست خوردیم اما این چنین نیست، ما توفیق پیروزی نداشتیم، تصریح کرد: ماشین جنگی دشمن را از کار انداختیم و به ضرباتی که دشمن وارد کرد کمتر پرداخته میشود.
سردار فرجی با تأکید بر اینکه همیشه به ضعفها پرداخته شده اما باید اقدامات انجام شده توسط سه گردان اعزامی از استان همدان در عملیات رمضان را مطرح کنیم، ابرار کرد: در آن شرایط و در آن گرما با کمترین امکانات که بسیاری از امکانات ابتدایی را نداشتیم، جنگیدیم و حتی به دلیل مسمومیت رزمندهها مشکل گوارشی پیدا کرده بودند اما هیچ وقت مطرح نکردند و پا پس نکشیدند.
وی با بیان اینکه نقش استان همدان درعملیات مرصاد یک نقش ارزشمندی است، عنوان کرد: ما در بیان رشادتهای رزمندگان و تعداد شهدای استان کوتاهی میکنیم و دشمن از این کوتاهی سوء استفاده میکند.
دبیر اجرایی دومین کنگره ۸ هزار شهید استان همدان تعداد شهدا و فرماندهانی مانند هادی فضلی، مهدی ملکی و سهبد مبارکی را در عملیات مرصاد تقدیم انقلاب کردیم، یادآور شد: در شرایطی رزمندگان همدان وارد عملیات شدند که شاید برای دیگران قابل تصور نباشد.
وی با اشاره به اینکه در برههای که همه امکانات ما به سمت جنوب حرکت میکرد با امداد خداوند شخصی مانند حاج میرزا سلگی در عملیات مرصاد حضور پیدا کرد، تأکید کرد: نقش رزمندگان استان در ابتدا و پایان جنگ یک نقش موثر و تعیینکننده بوده است و در ابتدای جنگ رزمندگان همدانی روی سرپل ذهاب جلو تانکهای دشمن را گرفتند و در پایان جنگ هم در حالی که دشمن فکر میکرد ما خیلی مشکلات داریم و حساب شده منافقین ورود پیدا کردند اما دشمن قدرت مردمی ما را در برآوردهای نظامی حساب نکرده بود.
سردار فرجی با بیان اینکه منافقین پیشبینی کرده بودند که ظرف چهار روز بتوانند به تهران برسند اما با حضور مردم نتوانستند به خواسته خود برسند، گفت: سلاحهایی که در محمولههای منافقین کشف میشد نشان از تجهیزات و امکانات در دسترس منافقین بود.
وی با بیان اینکه تجهیزاتی که منافقین در سال ۶۷ استفاه میکردند حتی تا به امروز وارد تجهیزات ارتش دنیا نشده است، عنوان کرد: منافقین با تمام توان توانستند تا چارزبر ورود پیدا کنند اما با حضور رزمندههای همدانی آنجا متوقف شدند و ما از شهرستان تویسرکان بیشترین شهید را در مرصاد داریم.
دبیر اجرایی دومین کنگره ۸ هزار شهید استان همدان با تأکید بر اینکه ما هیچ موقع شهدای عملیات رمضان، مرصاد و ۱۱ شهریور را فراموش نمیکنیم، خاطرنشان کرد: من به عنوان دبیر کنگره ۸ هزار شهید قول میدهم در این کنگره اقدامات ارزشمندی انجام شود که از جمله آن اقدامات نمایش فصل شیدایی است که در آن به بخش اعظمی از عملیات مرصاد پرداخته شده است.
در ادامه برنامه راویان دفاع مقدس به بیان خاطراتی از دفاع مقدس پرداختند و مداح اهل بیت مدیحه سرایی کرد.
انتهای پیام/