صداوسیمای مردمی، چشم بینا و گوش شنوای جامعه می باشد

مدیرکل صداوسیمای سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دفتر مدیرکل این نهاد به مناسبت گرامیداشت هفته خبرنگار برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا خبرنگار به‌ویژه شهید صارمی و خزائی گفت: رسانه‌ها چشم بینا و گوش شنوا در جامعه باید باشند.
کد خبر: ۹۵۳۲۵۷۶
|
۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، علیرضا کیخا افزود: رسانه علاوه بر اینکه حرفه‌ای‌تر از روابط‌عمومی‌ها باید موضوعات را رصد و سختی‌ها و مشکلات را هم پیگیری کند، باید شجاعانه مسیر مطالبه‌گری به حق مردم را نیز دنبال کند و مطالبه‌گری هم باید برای اصلاح، رشد جامعه و حل مسئله‌ها باشد.

وی با اشاره به این مطلب که صداوسیما، صدای مردم و سیمای مردم است بیان کرد: صداوسیمای مسئولان صداوسیما باید خود را از آن مردم بدانند و همگان باید در این مسیر حریت و آزادگی خود را که یک سرمایه است حفظ کرده که نتیجه آن جز شهادت نخواهد بود.

مدیرکل صداوسیمای استان ادامه داد: صداوسیما یک نهاد حاکمیتی و انقلابی و راوی حال و آینده انقلاب اسلامی، پیشرفت‌ها و کاستی‌ها و مدافع آرمان‌های انقلاب اسلامی است و باید مراقب باشد چراکه مأموریت‌های ما و دیگر رسانه ها مشترک است و ازاین‌حیث باید برای اثرگذاری بیشتر در کنار هم قرار گیریم و دوشادوش یکدیگر یاریگر و کمک‌حال هم باشیم.

علیرضا کیخا تصریح کرد: وقتی مطالبه‌گری در مسیر اصلاح جامعه رقم بخورد، منافع برخی به خطر می‌افتد و آنها قطعاً با ادبیات مختلف و جذاب اقدام به تخریب می‌کنند که در این راستا اصحاب رسانه باید مقاوم و ایستاده باشند.

وی اظهار کرد: مجموعه صداوسیما در راستای کمک به دستگاه‌های استانی در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم و انعکاس زحمات دستگاه‌های اجرایی استان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

مدیرکل صداوسیمای استان از جمله اقدامات نخست در این مرکز را تحول در حوزه خبر عنوان کرد و در این زمینه توضیح داد: این تغییرات از بیان و نگارش خبر گرفته تا درگیرشدن مخاطب و اینکه مردم نقش خودشان را در خبرها ببینند، در برمی‌گیرد.

این مدیر استانی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان نباید با برند محرومیت شناخته می‌شد، درعین‌حال توضیح داد: سیستان و بلوچستان پر از اتفاقات تاریخی است و صداوسیما می‌تواند تولید روایت‌های دقیق از اتفاقات تاریخی داشته باشد و مردم سیستان و بلوچستان ۱۰۰ سال قبل با استعمار انگلیس جنگیده‌اند و این هیچ گاه تولید روایت نشده است.

کیخا ادامه داد: در تاریخ انقلاب اسلامی مردم سیستان و بلوچستان همواره با وجود سخت‌ترین شرایط در کنار نظام بوده‌اند که این هم متأسفانه به دلیل ضعف رسانه‌ای روایت نشده است و بیشتر، بخش محرومیت سیستان و بلوچستان روایت شده است؛ در حالی که سیستان و بلوچستان در کنار این محرومیتی که هست و باید روایت شود، اتفاقات ویژه‌ای هم رقم زده و باید بزند که هم محرومیت را از بین ببرد و هم تصویر استان، تصویر زیبایی نشان داده شود.

وی در همین زمینه با اشاره به ناآرامی‌های اخیر و عملکرد رسانه‌ها اظهار کرد: به جز استثناها، معتقدم اگر راوی اول باشیم به‌ویژه در ناآرامی‌های اخیر دشمن سوءاستفاده نمی‌کند. به‌عنوان نمونه در پدیده‌ای مثل مهسا امینی ما اگر روایتگر اول بودیم، روایت درست می‌دادیم، بازی را ما شروع کرده بودیم و زمین‌بازی را هم ما طراحی کرده بودیم و اتفاقات بعدی رخ نمی‌داد.

این مسئول ضمن اشاره به امنیت حاکم در سیستان و بلوچستان گفت: در ارتباط با سیستان و بلوچستان ما از خانة امن و ملک امنی صحبت می‌کنیم که پر از اتفاقات قشنگ است و درعین‌حال استثناهایی هم در آن بوده است. برای این جنس روایت هم باید برنامه داشته باشیم. اساساً وقتی از رسانه صحبت می‌کنیم؛ یعنی از پیام، فرستنده و گیرنده که همان مخاطب است حرف می‌زنیم. به همین جهت نیاز به مخاطب فعال داریم نه منفعل؛ مخاطبی که در رسانه، در تولید و در خبر نقش دارد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار