جزئیات تجزیه زباله با استفاده از بال مگس توسط شرکت های دانش بنیان بزودی اعلام می شود
هادی بادلی بخشدار کهریزک در نشست صمیمی تجلیل از اصحاب رسانه که با حضور حجت الاسلام استیری امام جمعه باقرشهر ، پیرسرایی رئیس حوزه قضایی و معینی رئیس شورای اسلامی بخش کهریزک برگزار شد، در ابتدای سخنان خود بر صادق بودن خبرنگاران در تهیه و انتشار اخبار و پرهیز از حاشیه پردازی و نقد های غیر منصفانه و مطالب شخصی تاکید کرد و گفت: انتقاد بجا و منصفانه خبرنگاران را در جهت رفع مشکلات مردم به جان می خریم. او افزود: کار مسئولان اجرایی سخت است اما وقتی که به رفع مشکلات و آسایش مردم ختم می شود، سختی کار را شیرین می کند. وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب، درخصوص ایجاد نشاط و امید در مردم، از خبرنگاران خواست امید آفرینی را در اخبار خود اولویت نخست قرار دهند و با ایجاد مودت و همدلی بین شهروندان، مسئولان و نخبگان بتوانیم مشکلات و معضلات شهر را برطرف کنیم.
بادلی با بیان اینکه روزانه بیش از 8000 تن زباله از تهران به مرکز دفن زباله کهریزک در منطقه آرادکوه وارد می شود، بیان کرد: مشکل دفن زباله در این منطقه یک معضل کهنه چند ده ساله استان است که با جلوگیری از ورود و تخلیه زباله در این محل مشکل حل نمی شود بلکه باید مسئله را اساسی حل کنیم که در این راستا با دعوت از شرکت های دانش بنیان تهران و دانشگاه ژنتیک بستر را برای حل زیر ساختی این معضل آماده کرده ایم.
بخشدار کهریزک افزود: این نخبگان دانش بنیان با استفاده از مگس و بال مگس موفق شده اند 10 نوع فراورده برای تبدیل زباله و شیرابه های متعفن به مواد قابل استفاده در کشاورزی و غیره تولید کنند. که در همین رابطه مقرر شد 5 تا 10 هکتار زمین در اختیار آنها قرار دهیم تا کار را آغاز کنند.
در این جلسه مطرح شد که نخبگان دیگری موفق به تولید محصولاتی برای رفع مضرات شیرابه زباله تولید کرده اند که با کارشکنی برخی مسئولان عطای کار را به لقای آن بخشیده اند . بخشدارکهریزک با استقبال از حضور این افراد خواستار تعامل با این نخبگان شد و از آنها دعوت به همکاری کرد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود درخصوص مشکلات دفن اموات در آرامستان بهشت زهرا(س) گفت: بعضی از مسائل از حوزه اختیارات ما خارج است و این موضوع هم یک بحث فرامنطقه ای و ملی است با این حال از مسئولان استانی مطالبه کرده ایم در عین حال از چند سال پیش طرح هایی مصوب شده و قرار است دفن اموات در پنج نقطه تهران انجام شود تا از بار ترافیکی و نیز مشکل محدودیت زمین برای این منظور رفع شود.