سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی:

۸۰۰۰ دانشجو در ۸۰ رشته دانشگاه پیام نور استان مشغول به تحصیل هستند

سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی گفت: حدود ۸۰۰۰ دانشجو در ۸۰ رشته دانشگاه پیام نور استان مشغول به تحصیل هستند.
کد خبر: ۹۵۳۳۷۲۳
|
۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی یونسی سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی در نشست خبری با بیان اینکه دانشگاه پیام نور از بزرگترین دانشگاه های دولتی کشور است، گفت: دانشگاه پیام نور دانشگاه مردمی است، بسیاری از امکانات از محل هدایای مردمی یا وقف و کمک های خیرین است به همین خاطر مردم بسیاری از شهرها علاقمند به حفظ دانشگاه در شهر خود هستند و از واگذاری یا ادغام خرسند نمی‌شوند.

وی افزود: هر گونه تصمیم گیری در مورد دانشگاه پیام نور باید با دقت نظر و با استفاده از نظر مدیران و کارشناسان این دانشگاه صورت گیرد؛ ویژگی منحصر به فردی که باعث انتخاب دانشگاه پیام نور توسط دانشجویان بعد از دانشگاه های دولتی است تشکیل و تحصیل دانشجویان در دانشگاه پیام نور با مجوز شورای گسترش وزارت علوم است.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی سهمیه این دانشگاه را در اجرای طرح جاماندگان از کنکور و جذب بدون آزمون را در مجموع پنج‌هزار نفر اعلام و تصریح کرد: در رشته‌های بدون آزمون، داوطلبان در سایت سازمان سنجش مدارک را بارگذاری می‌کنند.

یونسی ادامه داد: جاماندگان از کنکور نیز می‌توانند از طریق سایت سازمان سنجش از تاریخ ۳۱ مرداد تا ۴ شهریور مراجعه و مدارک را بارگذاری و منتظر اعلام نتایج قبولی باشند.

وی یادآور شد: متقاضیان توجه داشته باشند در درج معدل خود اشتباه نکنند و معدل کتبی پیش‌دانشگاهی را به درستی لحاظ کنند.
سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی نقل و انتقال آسان دانشجویان را یکی از ویژگی های منحصر به فرد دانشگاه پیام نور عنوان و تصریح کرد: یکی از خدمات ارزنده به پذیرفته شدگان امکان انتقال دانشجویان بین مراکز و واحدهای دانشگاه و همچنین انتقال از دانشگاه های دولتی به دانشگاه پیام نور است؛ لذا داوطلبان در صورت قبولی در یک دانشگاه چنانچه به هر دلیلی ناچار به تغییر محل سکونت خود باشند، می‌توانند محل تحصیل خود را تغییر دهند.

یونسی ادامه داد: حضور در کلاس به انتخاب دانشجو، شهریه مناسب به همراه وام دانشجویی صندوق رفاه برای هر ترم، امکان تغییر رشته و نقل و انتقال آسان و کتاب محور بودن، از مزایای این دانشگاه است.

وی با اشاره به تحصیل حدود ۸۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه گفت: بیش از ۶۰ درصد این دانشجویان را بانوان تشکیل می‌دهند. بیش از ۸۰ رشته در علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه مرکز پیام نور استان مرکزی و اراک وجود دارد
برخی از رشته ها مثل رشته شهرسازی فقط در پیام‌نور وجود دارد؛ ۸۶ عضو هئیت علمی و ۲۰۰ کارمند به ارائه خدمات در دانشگاه پیام نور استان به دانشجویان مشغول هستند.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی ادامه داد: ۱۳ مرکز و واحد دانشگاهی پیام نور در استان مرکزی فعال است که در ۶ مرکز فقط آزمون‌های پایان ترم برگزار می‌شود و در هفت مرکز، کلاس‌ها به صورت حضوری دایر است.

وی افزود: در رشته کامپیوتر و معماری و شهرسازی از دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دعوت به همکاری و جذب اساتید مدعو صورت می‌گیرد.

یونسی با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌های پیام نور استان تصریح کرد: افزایش رشته های مقطع کارشناسی در سال ۱۴۰۲ اتفاق افتاد و در دفترچه کنکور مدیریت امور بانکی و گمرک هم در شهرستان دلیجان، خمین، شازند و اراک اضافه شدند که بعضی به صورت ثبت نام بدون آزمون و بعضی با آزمون در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ فاقد املاک مازاد است، افزود: بعضا مشاهده می شود مسئولین دانشگاه ها جهت رفع محدودیت های مجموعه خود به بخشی از ساختمان های دانشگاه پیام نور فکر می‌کنند در حالیکه هیچ یک از این املاک مازاد بر نیاز دانشگاه نبوده و تنها از باب مولدسازی و استفاده بهینه از آنها شیوه کاربردشان تغييراتی داشته است.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان مرکزی تصریح کرد: بهترین فصلنامه علمی و اقتصادی کشور در دانشگاه پیام نور استان مرکزی منتشر می شود. یکی از الزامات دانشگاه ها تولید علم توسط اعضای هئیت علمی آن دانشگاه است و معمولا دانشگاه ها بر اساس تعداد دستاوردهای علمی خود رتبه بندی می‌شوند؛ این فعالیت های پژوهشی در فصلنامه های علمی دارای مجوز از وزارت علوم منتشر می‌شود.

یونسی ادامه داد: انتشار فصلنامه های علمی در هر دانشگاه نشانگر کیفیت گروه های علمی دانشگاه ها است که این مهم با شاخص ضریب تاثیر برای فصلنامه ها اندازه گیری می‌شود.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار