قزوین_ به گزارش خبرنگار بسیج، سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، روز گذشته در دیدار با فرزندان شهدای پاسدار سپاه استان قزوین بیان کرد: شهدا همواره در قلب ملت ها و تاریخ زنده هستند. شهدا ستارگان بی بدیل مکتب عاشورا هستند که با خون خویش حیات ابدی را جاری می کنند.
وی افزود: شهیدان بهترین دارایی خویش که حیات دنیاست را با خدا معامله می کنند و به ابدیت می پیوندند که نزد پروردگارشان روزی می خورند و در حقیقت با شهادت زندگی فانی را به جاودانگی تبدیل می کنند.
سردار آتانی در پایان گفت: خدای متعال به شما فرزندان و همسران شهدا بابت صبر و غربتی که از فراغ شهید دارید ثواب جهاد و شهادت عنایت می کند که در دنیا و آخرت اجر عظیم دارد فرزندان پاسداران در سپاه ادامه دهنده راه پدران خویش هستند.
انتهای پیام/۱۰۰۲/