زیارت اربعین با جلوههای ناب آن به خوبی راه را برای تحقق تمدن اسلامی هموار میکند
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت الاسلام سیدمحمدعلی ساداتی در پنجمین جلسه ستاد اربعین در شهرستان سرپلذهاب اظهار داشت: در دنیای غرب به بزرگترین اجتماع بشریت در اربعین پرداخته نمیشود، نگرانی غرب از گردهمایی بزرگ اربعین، تأثیر این حرکت عظیم بر مردم و مخابره آن در دنیا است و لذا اگر جریان تبیینی و جریان تبلیغی پیامرسانی در کنار قیام عاشورا نبود، کربلا در کربلا میماند.
وی افزود: اگر زیرساختهای لازم در عراق بیشتر فراهم گردد، قطعاً جمعیت و اجتماع هر ساله بیشتر از این خواهد بود.
امام جمعه سرپلذهاب تصریح کرد: تمام مکاتب ادیان ابراهیمی و ادیان غیرابراهیمی، و... به ظهور امام عصر اروحنا فداه اعتقاد دارند، و آنچه در اینجا مورد توجه است، باور نزدیک بودن تحقق وعده ظهور مهدی موعود(ع)، در بین اکثریت شیعیان و محبین خاندان عترت(ع) است.
حجت الاسلام ساداتی در ادامه، کار برای اربعین را حرکت برای ظهور و ایجاد تحقق تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و گفت: زیارت اربعین با جلوههای ناب آن به خوبی راه را برای تحقق تمدن اسلامی هموار میکند و انقلاب اسلامی ایران از بستر چنین حادثهای میتواند بهایده ساخت تمدن نوین اسلامی در دنیای امروز برسد.
وی در ادامه موکب اربعین را فراتر از یک کار ساده دانست و گفت: خرج کردن برای امامحسین برکت میآورد، در همین راستا خداوند به موسی بن عمران (ع) فرمود: اگر کسی یک دینار برای حسین من خرج کند، تا از دنیا نرفته است پاداش او را هفتاد برابر خواهم داد.
وی با اشاره به این جمله که حسین کشتی نجات است، گفت: سبک زندگی حسینی را باید به منزله کشتی نجاتی در نظر گرفت که هر کسی به آن تأسی کرده و از آن تبعیت کند، در زندگی دنیا و آخرت نجات پیدا میکند و هر کسی که از دایره زندگی حسینی خارج شود، طبعا زندگی گمراهانهای خواهد داشت که نتیجهای جز سردرگمی، بیچارگی و ضلالت ندارد.
در ادامه صدراله بابلی فرماندار سرپلذهاب اظهار داشت: احکام دین مبین اسلام به شهادت جوانان برومند رقم خورد، شهدای ما امام حسینی بودند، شهدای ما احیاگر نام امام حسین (ع) بودند.
وی تأکید کرد: زمان کار برای اربعین و امام حسین (ع) پُست و مقام معنا ندارد، اگر نیت خالص نباشد نتیجه مطلوب مورد رضایت خداوند و امام حسین (ع) نخواهیم داشت.
وی بیان کرد: جامعه بزرگ فرهنگیان شهرستان، یک حرکت جدید و ارزشمند انجام دادند، که در هر مدرسهای ۱۴ نفر عوامل اجرایی، والدین و دانشآموزان یک موکب برای ارائه خدمات به زائرین برپا کنند، و این اقدام ارزشمند است و جای تقدیر دارد.
فرماندار سرپلذهاب اعلام کرد: تاکنون ۱۸ موکب در مسیر تردد زوار اربعین در سرپلذهاب ثبت سامانه شدند و ۳۰ مدارس نیز در این زمینه آماده خدمت به زائر عتبات عالیات است.
وی یادآورد شد: اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری سرپلذهاب، یک هزار میلیارد تومان برای حوزه راهداری استان، آسفالت به طول ۱۰ کیلومتر از جاده کمربندی سرپلذهاب به قصر شیرین، ساخت سرویسهای بهداشتی متحرک، احداث پارکینگ در مسیر، تأمین روشنایی گردنه پاتاق، شانهسازی جاده، و... از برکات اربعین و نگاه ویژه استاندار کرمانشاه به شهر سرپلذهاب دانست.
وی عنوان کرد: انتظار میرود مسئولین کمیتهها با اتحاد و وحدت در کنار مواکب باشند، مسئولین موکبها از یَد واحد استفاده کنند، تا خدشهای بر خلوص نیت وارد نشود. همچنین پلیس راه، نیروهای سپاه ناحیه، نیروی انتظامی در کنار موکبها باشند، امنیت، ارائه خدمات و سلامت زائر بسیار مهم است.
وی تأکید کرد: قبل از شروع ورود زائرین به شهرستان کارهای باقیمانده انجام گیرد، فضاسازی اربعین در ورودی و خروجی شهر در اولویت قرار دهید و مردم را پای کار بیاورید.
شهرستان سرپلذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.
استان کرمانشاه ۳۷۱ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد و سرپلذهاب یکی از شهرستانهای مسیر مرز خسروی است که مورد استفاده برای تردد زوار عتبات عالیات قرار میگیرد.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بینالمللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.