در چند روز اخیر قریب به دو هزار و ۵۰۰ زائر پاکستانی وارد خاک ایران شده‌اند

در روزهای منتهی به اربعین حسینی، زائران پاکستانی از طریق مرزهای زمینی تعیین شده در استان برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی وارد کشور عراق می شوند.
کد خبر: ۹۵۳۴۷۹۵
|
۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸

به گزارش خبرنگار بسیج اززاهدان، در روزهای منتهی به اربعین حسینی، زائران پاکستانی از طریق مرزهای زمینی تعیین شده، چه ریمدان باشد و چه میرجاوه، قصد ورود به خاک ایران اسلامی را داشته و در برنامه دارند با طی مسافتی و با زیارت و کسب اجازه از امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) به سمت مرز مشترک با عراق حرکت کرده و برای انجام زیارت و شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی وارد کشور عراق می‌شوند.

این افراد گاهی هزاران کیلومتر و با هزاران مشقت و سختی برای رسیدن به عتبات عالیات و از طریق مسیر زمینی و مرزهای مشترک، وارد کشور ایران شده و پس از ورود به سجده رفته و بابت امنیت، آسایش، آرامش و مهمان پذیری و نوع دوستی ساکنان جمهوری اسلامی ایران، خدا را شکر می‌کنند.

آنان از نبود امنیت مردم و نداشتن آسایش و آرامش شیعیان در درون کشور خود می‌گویند و به ما مردم ایران می‌گویند قدر سید خدا را بدانید که با همه دشمنی‌ها و کینه ورزی های دشمنان، کشور را به خوبی مدیریت و رهبری کرده است.


در بدو ورود زائران برخی گریه می‌کنند، برخی با خوشحالی همراه می‌شوند با خادمان امام حسین (ع) که برای خدمت رسانی به زائران پاکستانی در مرز، مواکب و محل‌های در نظر گرفته شده برای استراحت و پذیرایی زائران در نظر گرفته شده است.

بر اساس آمار موجود در چند روز اخیر قریب به دو هزار و ۵۰۰ زائر پاکستانی وارد خاک ایران شده‌اند.

ثبت‌نام خادمین اربعین در موکب‌های پذیرایی و خدمات‌رسانی به زائران پاکستانی در این استان از طریق سامانه www.40054.ir آغاز شده مردم کمک‌های مالی خود را نیز از طریق همین سامانه به ستاد مردمی اربعین حسینی استان می‌رسانند، نکته‌ای که وجود دارد اینکه با توجه به اینکه مواکب به تازگی برپا شده و عملیات اصلی خدمات رسانی به زائران پاکستانی آغاز نشده، خود زائران پاکستانی حاضر در موکب‌ها، با خادمان ایرانی حاضر در محل برای پذیرایی، نظافت و طبخ غذا برای زائران همکاری دارند.

طلاب پاکستانی حاضر در حوزه‌های علمیه ایران که مشغول به تحصیل بوده و یا روحانیونی که در گذشته در حوزه‌های علمیه ایران اسلامی تحصیل کرده‌اند، برای کار ترجمه و راهنمایی زائران پاکستانی خود را به سیستان و بلوچستان می‌رسانند و بازویی مهم برای خادمان می‌شوند.

سیستان و بلوچستان، شرقی ترین دروازه ورودی حرم ابا عبدالله الحسین (ع) است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار