۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:20
کد خبر : 9537529
۱۱:۲۱

۱۴۰۲/۰۶/۱۴

کمیته امداد با نماز به کارهای مادی خود قداست معنوی می‌بخشد

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل گفت: کمیته امداد شایسته است در کنار فعالیت‌های مادی و مساعدت‌ به نیازمندان و مددجویان، با کارهای معنوی به ویژه نماز معنویتی خاص به عملکرد خود ببخشد.

کمیته امداد با نماز به کارهای مادی خود قداست معنوی می‌بخشد

الله‌شکر عبدی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اقامه نماز کمیته امداد استان اردبیل، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در ۲ اجلاسیه اخیر نماز، بر اهمیت فریضه نماز و تلاش برای ترویج و توسعه این امر خداپسندانه در ادارات و عموم جامعه تاکید کرده و دلسوزان نظام را به ترویج و توصیه جوانان به امر نماز اول وقت دعوت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: در این زمینه باید از شیوه‌های جدید و هنرمندانه برای ترویج و توسعه نماز اول وقت و به جماعت بهره گرفته و مسئولیت سنگین خود را در این حوزه به درستی انجام دهیم.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل گفت: نهاد انقلابی کمیته امداد که بنیان آن را امام راحل گذاشته و مقام معظم رهبری نیر حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را از این نهاد انجام می‌دهد، در امر معنوی و فعالیت‌های ارزشی همچون اقامه نماز اول وقت باید پیشرو و جلوتر از سایر ادارات اقدام کند.

میلاد نوری
خبرنگار: میلاد نوری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید