۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۰:۳۸
کد خبر : 9537602
۲۳:۴۹

۱۴۰۲/۰۶/۱۴

زائران محترم از هر گونه شتابزدگی در بازگشت از سفر بپرهیزند

زائران محترم از هر گونه شتابزدگی در بازگشت از سفر بپرهیزند
رئیس پلیس راه استان خوزستان در مرز چذابه گفت:با توجه به تراکم موج بازگشت استدعا داریم زمان کافی را برای بازگشت در نظر گرفته و از هرگونه شتاب زدگی در رانندگی پرهیز نمایید.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان سرهنگ رحیمی ضمن تسلیت ایام حزن انگیز اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش اظهار داشت: به منظور پیشگیری از حوادث ترافیکی برای زائران و همچنین تسهیل در امر عبور و مرور، پلیس راه استان با اجرای طرح‌های ویژه برای بازگشت زوار اربعین به منظور کنترل ترافیک اقدامات لازم را پیش بینی کرده و از زائران خواست نکات زیر را رعایت کنند:

۱_در مسیر بازگشت رعایت سرعت مطمئنه را در نظر گرفته چرا که یکی از مولفه‌های مهم و تأثیرگذار در کاهش حوادث رانندگی سرعت مطمئنه و مجاز می‌باشد.
۲- موضوعی که در ایام اربعین در سنوات گذشته در موج برگشت مواجه بوده ایم خستگی و خواب آلودگی رانندگان در مسیر بازگشت می‌باشد لذا از زوار خواهشمندیم در طول مسیر در موکب‌های تعیین شده قدری استراحت نمایند.
۳- با توجه به تراکم موج بازگشت استدعا داریم زمان کافی را برای بازگشت در نظر گرفته و از هرگونه شتاب زدگی در رانندگی پرهیز نمایید.
۴- از رانندگان عزیز خواهشمندیم همانطور که در این سفر بزرگ صبر و شکیبایی و گذشتی بی نظیر داشته اند در رانندگی نیز این موارد را لحاظ نمایید.

رئیس پلیس راه استان اظهار داشت: با رعایت توصیه‌های پلیس و همکاری مردم در این ایام، انشالله زوار اربعین به سلامت به شهر‌های خود برگشته و شاهد حوادث ناگوار رانندگی برای عزاداران نباشیم و از رانندگان در این ایام میخواهیم با خدمتگزاران خود در مجموعه پلیس راه همکاری لازم را برای انضباط بخشی و ایمن سازی مسیر‌ها داشته باشند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید