خبرهای داغ:
فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) قم گفت: برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها ، مراکز پژوهشی سپاه قم به دنبال تفاهم نامه با دانشگاه‌های استان است.
کد خبر: ۹۵۳۹۶۷۶
|
۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سردار محمد رضا موحد در دیدار رئیس دانشگاه قم و امضا تفاهم‌نامه همکاری این دو مجموعه اظهار داشت:‌ هدف از امضاء تفاهم‌نامه با دانشگاه قم توسعه علمی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و استفاده از پتانسیل و ظرفیت متقابل دانشگاه و سپاه است.

وی مهم‌ترین پشتوانه نظام جمهوری اسلامی را مشروعیت مردمی و فرهنگ اعتقادی آن دانست و تصریح کرد: اگر مراکز علمی دانشگاه‌ها با فرهنگ بومی و اعتقادی تلفیق شود، قدرت کشور در برابر دشمنان چندین برابر خواهد شد.

فرمانده سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی از تحریم اقتصادی را جلوگیری از رشد علمی دانشگاه‌ها دانست و گفت: دشمنان می‌دانند که کشور ما با رشد و توسعه مراکز علمی و دانشگاهی به تولید، ثروت و قدرت می‌رسد بنابراین تحریم اقتصادی می‌کنند.

رییس دانشگاه قم نیز دراین دیدار گفت: دانشگاه قم در این زمینه صاحب ایده بوده و با تاسیس دانشکده‌ای مربوط به علوم شناختی و هوش مصنوعی و جذب هیات علمی و تمرکز در این زمینه در آینده هوش مصنوعی اثر گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف علمی دارد.

حجت الاسلام احمد حسین شریفی بیان کرد: با توجه به پشتوانه علمی قوی دانشگاه قم در زمینه علوم انسانی، سرمایه‌گذاری در علوم شناختی، هوش مصنوعی و حوزه‌های بین‌رشته‌ای اثرگذاری ویژه‌ای در فضای ملی و بین‌المللی خواهد داشت.

وی گفت: ما در دانشگاه قم افتخار میزبانی بیش از ۱۰ هزار دانشجو در حال تحصیل را داریم و علاوه بر آن در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ دانشجو از نوزده کشور جهان در این دانشگاه را داریم که دانشگاه قم به تبع آن بر اساس آمار وزارت علوم، بین‌المللی‌ترین دانشگاه ایران نیز است.

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های برجسته دانشگاه قم این است که حدود ۷۰ نفر از اعضای هیات‌علمی آن افزون بر این که دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی هستند در زمینه علوم اسلامی نیز مجتهد و صاحب‌نظر هستند و این یک ظرفیت علمی بسیار خوبی است.

شریفی ادامه داد: دانشگاه قم جزو دانشگاه‌های برتر و جامع ایران است که در بیشتر رشته‌های دانشگاهی در مقاطع گوناگون دارای اساتید برجسته و دانشجوان مستعد است.

وی یادآور شد: ما آمادگی داریم در زمینه‌های گوناگونی نظیر؛ «استفاده مطلوب از توانایی‌های علمی، فنی و تجهیزاتی طرفین در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی، برگزاری نشست‌های علمی مشترک و تبادل دانش و اطلاعات، همکاری اجرای پروژه‌های علمی، پژوهشی و فنی، مشارکت در احصا توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف، تشکیل کارگروه‌های مشترک فرهنگی با رویکرد علمی و پژوهشی، کارگاهی و آزمایشگاهی با استفاده از تجارب علمی و ظرفیت‌های استاد و دانشجو همکاری داشته باشیم.

شریفی با اشاره به ظرفیت تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) دانشجویان اظهار کرد: رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان باید در خدمت نیازهای دانشی و نیازهای تقاضا محور استان قرار بگیرد و ما معتقدیم که پژوهش‌ها باید کاربردی و حل مسئله‌ای باشد تا یک مشکلی را بتواند حل کند.

سپاه قم به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌هاست

امضای تفاهم‌نامه علمی، پژوهشی و آموزشی بین سپاه و دانشگاه قم

در ادامه این نشست تفاهم‌نامه همکاری در راستای توسعه علمی، پژوهشی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه‌ قم، بین سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) و دانشگاه قم به امضا رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظرات