به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سرگرد پاسدار حسین راسخ فرمانده بسیج دانش آموزی سپاه ناحیه کازرون اظهار داشت: در آستانه بازگشائی مدارس 195 بسته نوشت افزار ایرانی اسلامی در بین دانش آموزان نیازمند کازرون اهداء شد.
وی ادامه داد: این برنامه با حضور مسئولین شهرستان امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه، مدیریت آموزش و پرورش کازرون و دیگر مسئولین در مکان بسیج دانش آموزی شهرستان کازرون اجرا شد.
فرمانده بسیج دانش آموزی کازرون تصریح کرد: بسته های لوازم شامل کیف و لوازم التحریر است، که ارزش هربسته 450هزار تومان می باشد که با همکاری مدارس و خیرین در بین دانش آموزان نیازمند اهداء شد.
همچنین در این مراسم حجت الاسلام محمد صباحی امام جمعه کازرون ضمن قدردانی از فعالیت بسیج دانش آموزی و بسیج سازندگی سپاه شهرستان کازرون تصریح کرد: ترویج فرهنگ استفاده از لوازم التحریر ایرانی اسلامی و حمایت از کالای تولید داخل در کمک به رونق تولید یکی از اهداف مهم پویش کمک به دانش آموزان نیازمند می باشد که در توسط عزیزان در سپاه و بسیج به خوبی اجرا می شود.
انتهای پیام/