خبرهای داغ:
سردار سلیمانی:

می‌توانیم طی ۵ سال ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی تولید کنیم

رییس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم امضای تفاهمنامه بین بسیج و وزارت امور اقتصاد و دارایی گفت: بسیج تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی، متعلق به مردم و تحت فرمان امام انقلاب قرار دارد.
کد خبر: ۹۵۴۰۲۶۰
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴

می‌توانیم طی ۵ سال ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی تولید کنیم

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم امضای تفاهمنامه بین بسیج و وزارت امور اقتصاد و دارایی گفت: بسیج تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی، متعلق به مردم و تحت فرمان امام انقلاب قرار دارد.

سردار سلیمانی افزود:  مردمی سازی اقتصاد باید از طریق بسیج به عنوان بزرگترین حلقه میانی انجام پذیرد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اظهارات ریاست محترم جمهوری در مراسم تنفیذ گفت: وقتی ظرفیت‌های مردمی پای کار بیایند، همه برنامه های پیش بینی شده محقق می شود که بالاترین ظرفیت تشکیلات مردمی، بسیج است.

وی با اشاره به تجربه های گرانبهای بسیج در اقتصاد مردمی اظهار داشت: بسیجیان تجربیات بزرگی در زمینه اقتصاد مردم پایه در اختیار دارند به عنوان مثال پایگاه مقاومت مسجد امام حسین ع کرمان قطب اقتصادی ایجاد کرده است که شامل بخش‌های دانش بنیان بسیار موثر مردمی است.


سردار سلیمانی گفت: با توجه به ناترازی موجود در تولید برق کشور اگر سهم و نقشی به سپاه‌های استانی داده شود هر استان حدود ۲۰۰ مگاوات برق از محل انرژی خورشیدی می‌تواند تولید کند که در مجموع ۳۲ سپاه استانی حدود ۶۴۰۰ مگاوات برق تولید خواهد شد و در یک برنامه ۵ ساله به عددی بالغ بر ۳۰ هزار مگاوات می‌رسد که با توجه به مزایا و ظرفیت‌ها و ارزآوری‌های بسیاری در این صنعت مردمی وجود دارد و اکنون در استان اصفهان و خراسان رضوی و سایر استانها با ظزفیت خود بسیج در حال انجام است.


رییس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در بین وزارتخانه‌های دولتی تنها وزارتخانه‌ای که تاکنون توانسته به خوبی از تمامی ظرفیت بسیج در یک عرصه معین استفاده کند، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است، هم در جریان واکسیناسیون سراسری فلج اطفال و هم در مقابله با ویروس کرونا که پس از امضای تفاهم‌نامه با بسیج به معنای واقعی کلمه کار مبارزه با کرونا مردمی شد.


وی با اشاره به امضای تفاهم نامه‌های متعدد سازمان بسیج با وزارتخانه‌های کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت صنعت و معدن و تجارت گفت: با تعامل دوسویه طرح‌های بسیار متنوع و متعددی در زمینه‌های کشاورزی، آبخیزداری، احیای معادن و سایر عرصه ها در بسیج وجود دارد که در راستای خدمت بیشتر به مردم عزیز کشورمان باید شتاب بیش از پیشی در روند اجرای آنها را شاهد باشیم.

سردار سلیمانی با اشاره به منویات امام خامنه ای مبنی بر ضرورت مردم سالار نمودن اقتصاد که میتوان آن را در مدت دو ساله باقیمانده از دولت فعلی امکان‌پذیر نمود، افزود: جذب و ورود نقدینگی موجود در دست مردم به اقتصاد راه حل‌هایی دارد که با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی قابل انجام بوده و بسیج در مساجد و محلات مروج آن خواهد بود. بسیج برای صرفه‌جویی در مصرف برق، آب و انرژی برنامه دارد؛ زیرا هر کجا بسیج وارد شده، نتایج خوبی را شاهد بودیم.

وی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خوبی داشته‌اند؛ به نحوی که دستگاه‌های زیادی توسط این شرکت‌ها پس از ساخت صادر شده است؛ لذا با توجه به نقش مهم این شرکت‌ها ضروری است که حمایت‌های لازم از آنها صورت گیرد؛ چرا که هم‌اکنون۵۰۰ طرح دانش‌بنیان‌ها معطل مانده تا مورد حمایت قرار گیرند.

سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه مردم را باید در حوزه اقتصاد وارد کرد و این شدنی است، افزود: ۲۸ هزار صندوق قرض‌الحسنه در مساجد کشور توسط بسیج راه‌اندازی شده است؛ صندوق‌هایی که ۴میلیارد تومان گردش مالی آن در یک سال اخیر بوده؛ البته یک میلیارد تومان آن توسط خیّرین به‌صورت بلاعوض تقدیم شده است.

وی افزود: نسخه شفابخش مشکلات کشور تمسک به فرهنگ دفاع مقدس است و وزارتخانه‌ها هرجا بخواهند عرصه‌ای را مردمی کنند بسیج کاملاً آمادگی دارد تا امتداد مردمی فعالیت ها را شکل داده و با همکاری، هماهنگی و روحیه جهادی در حد اعلا کارها پیش برود.

 

خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در این مراسم اظهار کرد: در آستانه هفته دفاع مقدس امیدواریم بتوانیم سازمان‌های رسمی را با تراز بسیج به عنوان یک مجموعه مردمی همسو کنیم.

وی افزود: اگر بخواهیم الگوی حکمرانی انقلاب اسلامی را که وجه تمایز آن مردمی بودن است پیاده سازی کنیم باید ارتباط بیشتری با مردم داشته باشیم.

خاندوزی تاکید کرد: علاوه بر اینکه مردم باید نقش بهره‌بردار را در فعالیت اقتصادی داشته باشند، در لایه بالاتر باید میدان‌دار باشند. یعنی از ظرفیت‌های مردم در اتخاذ تصمیم و اجرایی کردن سیاست‌ها استفاده کنیم.

وی برون‌سپاری کارهای اجرایی را ضروری دانست و افزود: برون‌سپاری می‌تواند تصمیم سیاستگذار را کم خطاتر کند و ضعف‌های نظام اداری را از بین ببرد. در مرحله پایش و نظارت نیز زمینه را برای توسعه نقش مدیریت و رهبری فراهم می‌کند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: باید از ظرفیت بسیج در زمینه‌های مختلف همچون مالیات، گمرک، بیمه و امثالهم و انتقال علم و تجربه استفاده کنیم تا بازیگران اقتصاد مقاومتی غنی‌تر و توانمندتر شوند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار