به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، امیر صفی خانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: باتوجه به برنامه ریزیهای انجام شده، ۳۰ شرکت فعال در زمینه سرویس مدارس برای نواحی چهارگانه به آموزش و پرورش استان خوزستان معرفی شده اند.
وی افزود: براساس کارهای خوبی که امسال در زمینه سرویس مدارس انجام شد، ۳ جلسه ۵۰۰ نفره برای آموزش یک هزار و ۵۰۰ راننده سرویس دانش آموزان در هفته آینده برگزار میشود.
صفی خانی با بیان اینکه قراردادی میان مدیر مدرسه و پیمانکار منعقد میشود، ادامه داد: باتوجه به اینکه واریز وجه سرویس دانش آموز سبب بروز مشکلات میشود، بارها از والدین خواهش کرده ایم که از واریز وجه به حساب پیمانکاران یا رانندگان خودداری و مبالغ را به حساب مدرسه واریز کنند.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز میگوید: بر مبنای آیین نامه، باید طی قراردادی که میان مدیر مدرسه و پیمانکار منعقد میشود، مدیران در قالب یک فقره چک، حق الزحمه رانندگان زیر نظر پیمانکار را پرداخت کند.
وی میگوید: باتوجه به اینکه فرصتی برای ابلاغ آئین نامه جدید که والدین باید قراردادی را به تعداد دانش آموزان با پیمانکاران منعقد و آن را در سامانه سپند بارگذاری کنند، نبود، براساس آئین نامه قبلی اقدام خواهد
صفی خانی تاکید کرد: همه تلاش ما به عنوان سازمان تاکسیرانی که ۵۰ درصد رفع مشکل سرویس مدارس را بر عهده داریم، بر مبنای نظارت است، بنابراین باید نظارت از سوی مدارس انجام گیرد و درصورت بروز تخلف و دریافت شکایت، به مسائل رسیدگی شود.
مسعود حمیدی نژاد، مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در این خصوص گفت: واریز وجه سرویس دانش آموزان شاید در مدارس غیر دولتی امکانپذیر باشد، ولی در مدارس دولتی که مجموعههای نظارتی بر هزینهها و حسابها و درآمدها نظارت میکنند، کار مشکل است.
وی افزود: برخی از کارهای باید به صورت سیستمی و کشوری انجام و مجوزی صادر شود و حساب مجزایی برای سرویس مدارس و ایاب و ذهاب دانش آموزان مشخص شود.