۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
00:08
کد خبر : 9543472
۰۸:۱۸

۱۴۰۲/۰۷/۰۷
فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز؛

پشتوانه حفظ خاک میهن، حضور جوانان غیور و باور عمیق دینی است

سرهنگ طاهرخانی عنوان کرد: جوانان غیور این مرز و بوم با دست خالی و به پشتوانه باور عمیق دینی، علی رغم حمایت مستقیم ده‌ها کشور توانستند دشمن را از این خاک پاک بیرون برانند.

 

قزوین_ به گزارش بسیج، سرهنگ محمد اسماعیل طاهرخانی فرمانده سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز با حضور در جمع کارکنان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران گفت: همه ما باید بدانیم که در جریان دفاع مقدس از چه چیزی دفاع کرده ایم. یکی از موضوعات مهم در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تجزیه طلبی بود.

 وی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب با حمایت جریانات خارجی حتی از طریق تحمیل هفده هزار شهید ترور نیز نتوانستند در مقابل اراده این ملت پیروز شوند، افزود: تنها جنگی که حتی یک وجب از خاک ایران را از دست ندادیم همین جنگ هشت ساله ایران و عراق بود که امروز از آن به عنوان دفاع مقدس یاد می‌کنیم و دلیل عمده این تقدس، باور و ایمان عمیق به اعتقادات دینی آن هم با حضور گروه‌های مختلف اقشار متنوع و متفاوت زن و مرد، کارگر و معلم، دانش آموز و مهندس همه با هم در دفاع از انقلاب اسلامی سربلند بیرون آمدند.

سرهنگ طاهرخانی در ادامه به حقانیت دفاع مقدس که در واقع دفاع حق از باطل بود پرداخت و افزود: جوانان غیور این مرز و بوم با دست خالی و به پشتوانه باور عمیق دینی، علی رغم حمایت مستقیم ده‌ها کشور توانستند دشمن را از این خاک پاک بیرون برانند.

وی یکی از برکت‌های این دوره را دستیابی به درجه‌ای از خودباوری دانست و افزود: کشوری که در دوران دفاع مقدس حتی قادر به تولید سیم خاردار نبود. امروز با اتکا به ظرفیت نخبگان در تمام زمینه‌ها توانسته است تجهیزات نظامی مهمی را بسازد.

وی تاکید کرد: خانواده شهدا چشم و چراغ این مملکت‌ هستند. آنان چراغ هدایت این کشور را در دست دارند.

سرهنگ طاهرخانی در پایان با اشاره به اینکه شما الگوهای جامعه ما هستید، تصریح کرد: بدانید که در چه جایگاه والا و ارزشمندی قرار دارید و وظیفه همه ماست تا از این جایگاه بی‌بدیل و ارزش آفرین حفاظت نماییم.

 

انتهای پیام

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید