۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:57
کد خبر : 9543637
۱۷:۳۰

۱۴۰۲/۰۷/۰۷

مفاهیم انقلاب و دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرمسار گفت: مفاهیم اصلی انقلاب و دفاع مقدس به نسل نوجوان و جوان جامعه منتقل شود.

حجت الاسلام والمسلمین تیموریان در گفتگو با خبرنگار بسیج در گرمسار، با بیان اینکه اجلاسیه شهدای شهرستان گرمسار با تلاش شبانه روزی مسئولان، پاسداران و بسیجیان و مشارکت حداکثری نیرو های مردمی برگزار شد، اظهار داشت: اثر گذاری آن به مراتب در جامعه قابل مشاهده و ملموس است.

وی با اشاره به اینکه مردم با حضور پر شور خود در این اجلاسیه نشان دادند که همچنان پایبند آرمان ها و ارزش های انقلابی و اسلامی هستند،خاطرنشان کرد: مردم و جوانان راه و سیره شهدا را سر لوحه خود قرار دادند تا این انقلاب تداوم یابد و به دست صاحب اصلی خود امام زمان (عج) رهبری شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرمسار بیان کرد: مهم ترین قشری که در برگزاری این اجلاسیه شهدا بعنوان مخاطب قرار گرفتند نوجوانان و جوانان بودند تا مفاهیم اصلی انقلاب و دفاع مقدس را به این نسل انتقال دهیم.

وی در ادامه به بیان خاطره ای از شب های برگزاری اجلاسیه شهدا پرداخت و گفت: مادری با دو فرزند خود به اجلاسیه مراجعه کرد تا فرزندان خود را بعنوان بازیگر در نمایش اجلاسیه نقش آفرینی کنند و این صحنه به واقع در زمان دفاع مقدس نیز اتفاق افتاده بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید