۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
08:12
کد خبر : 9546522
۱۲:۳۹

۱۴۰۲/۰۷/۲۰

۱۶ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری اردبیل اضافه شد

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اردبیل از اضافه شدن ۱۶ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری و نوسازی ۱۱ دستگاه اتوبوس دیگر خبر داد.‌

۱۶ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری اردبیل اضافه شد

به گزارش خبرگزاری بسیج، از شهرداری اردبیل، نقی باقرزاده روز چهارشنبه روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: با پیگیری شهرداری اردبیل، پس از خرید ۶۰ دستگاه اتوبوس جدید و تحویل گرفتن سریِ اول آن‌ها، ۱۶ دستگاه اتوبوس جدید با هماهنگی رئیس پلیس راهور استان به ناوگان حمل‌ونقل شهری اضافه شد.

وی افزود: در کنار الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان درون‌شهری، ۱۱ دستگاه اتوبوس دیگر با به‌روزرسانی و بازسازی اساسی که به دلیل نیاز به تعمیرات اساسی چندین سال از چرخه خدمات‌رسانی به شهروندان خارج شده بودند، به ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر اضافه می‌شود.

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اردبیل اضافه کرد: این اتوبوس‌ها با صرف ۱۰۰ میلیارد ریال مدرن‌سازی شده‌اند که پنج دستگاه شروع به خدمت‌رسانی به شهروندان کرده و ۶ دستگاه دیگر تا پایان آبان‌ماه به‌کارگیری خواهد شد.

باقرزاده از تداوم رایزنی برای دریافت بقیه اتوبوسهای خریداری شده برای ناوگان شهری اردبیل خبر داد و گفت: انتظار می‌رود، ورود این تعداد اتوبوس ضمن تسهیل تردد شهروندان، نقش مهمی در روان‌سازی ترافیک درون شهری به ویژه در خیابان‌های مرکز شهر داشته باشد.

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اردبیل گفت: با اضافه شدن این تعداد اتوبوس به ناوگان شهری، تعداد اتوبوس‌های شهری به ۱۲۵ دستگاه خواهد رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید