به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، مسعود قلعهسفیدی اظهار داشت: 76 پایگاه فوریتهای پزشکی در استان کرمانشاه وجود دارد که بیشترین آنها در منطقه اورامانات قرار دارند.
وی عنوان کرد: در 6 ماه ابتدای امسال 221 هزار تماس تلفنی با اورژانس ثبت شده که از این تعداد 45 هزار و 411 منجر به انجام مأموریت شده است.
قلعهسفیدی با اشاره به گستردگی شهر کرمانشاه و کمبود تعداد پایگاهها گفت: براساس استاندارد زمان طلایی دسترسی به بیمار هشت دقیقه است که در استان کرمانشاه به دلیل پراکندگی پایگاهها و ترافیک به طور میانگین 9 دقیقه است و با توجه به موقعیت بیمار کم یا زیاد میشود.
وی با بیان اینکه سال گذشته 403 هزار تماس با اورژانس ثبت و 81 هزار عملیات انجام شد افزود: براساس استانداردها باید به ازای هر 50 هزار نفر یک پایگاه اورژانس وجود داشته باشد اما کرمانشاه از برنامه پنجم و ششم عقب است و اکنون 16 پایگاه دارد در صورتی که باید حداقل 20 پایگاه داشته باشد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه عنوان کرد: با شورای شهر و شهرداری صحبت شده و مقرر شده 10 قطعه زمین در نقاط مختلف شهر در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد که پایگاه اورژانس ساخته شود.
قلعهسفیدی با اشاره به اینکه ناوگان اورژانس کرمانشاه قدیمی و فرسوده هستند و جدیدترین آنها حدود هفت سال عمر دارند گفت: به دنبال دریافت اورژانسهای جدید و حتی متناسب با موقعیت جغرافیایی کوهستانی هستیم.
وی با بیان اینکه موتورلانسهایی در استان فعال هستند که بیشتر در بافت قدیمی کرمانشاه فعالیت دارند افزود: برنامهریزی شده اورژانس بانوان نیز در استان راهاندازی شود.
قلعهسفیدی از فعالیت 850 نیروی اورژانس در استان خبرداد و گفت: با این وجود کمبود نیرو در شهر کرمانشاه وجود دارد اما در شهرستانهای دیگر مشکلی از این نظر وجود ندارد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |