۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
20:17
کد خبر : 9547114
۱۳:۲۶

۱۴۰۲/۰۷/۲۳
فرمانده سپاه مینودشت:

جبهه حق در تمامی عرصه‌ها بر جبهه شیطان و باطل پیروز است

سرهنگ پاسدار عباس خسروی گفت: با لطف و عنایت خداوند متعال این حرکتی که در فلسطین آغاز شده است، به پیش خواهد رفت و منجر به پیروزی کامل فلسطینی‌ها خواهد شد.

جبهه حق در تمامی عرصه‌ها بر جبهه شیطان و باطل پیروز است

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ در این مراسم سرهنگ پاسدار عباس خسروی فرمانده سپاه مینودشت در اجتماع طلاب حوزه علمیه خواهران این شهرستان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گفت: همان طور مقام معظم رهبری اشار داشتند در قضایای روز‌های اخیر فلسطین به‌ویژه بمباران‌ها و شهادت زنان و کودکان و مردان، دل انسان را مجروح می‌کند، اما بخش دیگری از این قضایا نشان دهنده قدرت باور نکردنی اسلام در فلسطین است.

وی اظهار داشت: با لطف و عنایت خداوند متعال این حرکتی که در فلسطین آغاز شده است، به پیش خواهد رفت و منجر به پیروزی کامل فلسطینی‌ها خواهد شد.

خسروی افزود:  جبهه حق در تمامی عرصه‌ها بر جبهه شیطان و باطل پیروز است. ملت مظلوم فلسطین نشان دادند که وعده پروردگار حق بوده و هیچ وعده‌ای جزو وعده خدا حق نیست و در طول ۴۴ سال گذشته شاهد این امر در جمهوری اسلامی بودیم که چگونه در برهه‌های مختلف امداد‌های غیبی به یاری ملت ایران آمده است.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید