۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
14:59

اهدای ۶۰۰ بسته نوشت افزار به خانواده زندانیان نیازمند کهگیلویه وبویراحمد

با مشارکت ستاد اجرائی حضرت امام (ه)، بسیج سازندگی سپاه فتح استان و خیرین ۶۰۰ بسته آموزشی و نوشت افزار به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان خانواده های زندانی نیازمند کهگیلویه وبویراحمد اهداء شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان کهگیلویه‌وبویراحمد، منصور بیژنی مدیر کل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان گفت: با پیگیری های انجام شده و با همکاری گروه جهادی شهید لاجوردی زندان های استان و مشارکت بسیج سازندگی سپاه فتح ، ستاد اجرایی حضرت امام (ره) و همراهی خیرین و نیکوکاران ۶۰۰ بسته نوشت افزار از طریق انجمن های سه گانه استان ما بین خانواده های نیازمند استان توزیع شد.

وی افزود: از آنجائیکه سرپرست خانواده در زندان بسر می برد خود را موظف و مکلف به حمایت مادی و معنوی از خانواده های زندانی می دانیم لذا با سرکشی های مداوم و بررسی وضعیت خانواده های معسر زندانیان در حد توان نسبت به مرتفع نمودن مشکلاتشان اهتمام جدی خواهیم داشت.

بیژنی در ادامه عنوان داشت: ارزش ریالی این بسته های اهدایی ۳۰۰ میلیون تومان بوده که بین انجمن های دهدشت، گچساران و یاسوج بنا به جمعیت توزیع و به خانواده های نیازمند اهداء شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید