۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:30
کد خبر : 9551580
۱۷:۳۵

۱۴۰۲/۰۸/۱۳

گرامیداشت حماسه‌ی کوی ذوالفقاری

آیین گرامیداشت حماسه‌ی کوی ذوالفقاری با حضور مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج آبادان یادواره گرامیداشت حماسه ی کوی ذوالفقاری درمسجد الرسول (ص)واقع درکوی ذوالفقاری برگزارگردید.حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی فرد درنماینده ولی فقیه در استان خوزستان با بیان اینکه گفتمان مقاومت همزاد با انقلاب اسلامی است، گفت: وقتی تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب را می‌بینیم مهمترین رسالت و رویکرد، ، ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار جهانی و جریان‌های وابسته به آن در داخل و خارج از کشور است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد بر تبلیغ نظریه مقاومت در برابر دشمن تاکید کرد و ادامه داد: در ۸ سال دفاع مقدس مردم با تاسی از اهل بیت و امیرالمومنین (ع)به خداوند توسل کردند و توسل به خدا می‌تواند تامین‌کننده باشد، بنابراین باید تلاش کنیم تفکر مقاومت و ایستادگی ایجاد و ترویج شود و تصور نشود که دشمن با تجهیزات بیشتر می‌تواند پیروز باشد.

او با اشاره به حمایت استکبار از رژیم صهیونیستی، گفت: چه خبر است که این‌ها سراسیمه شدند و در کنار رژیم کودک کش ایستادند. این مساله نشان می‌دهد که کشور‌های اسلامی باید به وظیفه خود عمل کنند. کشور‌های اسلامی در کنار هم باید رگ حیات اسراییل و استکبار را قطع کنند. درپایان یاواره از پوستر یادبود حماسه ی ذوالفقاری باحضور امام جمعه ونماینده ولی فقیه دراستان خوزستان رونمایی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید