به گزارش روابط عمومی؛ یکی از معضلات شهرستان ری در حوزه آب آشامیدنی، وجود انشعابات غیرمجازی است که باید کشف و جمع آوری شود.
امیدصابری مدیر امورآبفای خاوران در تشریح این خبر گفت : با شناسایی ۶ رشته انشعاب غیرمجاز در محدوده خدماترسانی شرکت آب و فاضلاب منطقه شش تهران وبا کشف تخلفات انشعابی از هدرروی آب شرب جلوگیری شد.
صابری با اشاره به مخاطرات مصرف آب از انشعاب غیرمجاز در شرایط تنش آبی که هدر رفت و کاهش کیفیت آب آشامیدنی و افزایش حوادث را در بردارد، افزود: تلاش برای کاهش این معضل علاوه بر آنکه تأمین آب پایدار را ممکن میکند، حقوق سایر مشترکان را نیز حفظ خواهد کرد.
وی در پایان ضمن تشکر از همکاری اکیپ بهرهبرداری و امداد ناحیه خانی آباد و خاور شهر افزود:صورتجلسه انشعابات غیرمجازباحضورماموران محترم نیروی انتظامی ونمایندگان محترم حراست،حقوقی ومشترکین آبفای منطقه شش جهت پیگیری قضایی وحقوقی انجام پذیرفت.
یادداشت |
یادداشت اختصاصی نایب رئیس مجلس برای خبرگزاری بسیج؛
یادداشت |