۰۲ / تير / ۱۴۰۴ - 23 June 2025
00:00
کد خبر : 9555040
۱۹:۰۳

۱۴۰۲/۰۸/۲۸
فرمانده سپاه رامیان:

اجرای 220 برنامه در رامیان به مناسبت هفته بسیج/انقلاب اسلامی همواره یاریگر محرومان و مستضعفان است

سرهنگ پاسدار شاه حسینی گفت: شجره طیبه بسیج با فرمان امام خمینی تشکیل شد که در زمان جنگ تحمیلی ماهیتی نظامی و سخت داشت اما پس اتمام جنگ، در هم عرصه‌های خدمت‌رسانی و یاری مردم حضور داشت.

اجرای 220 برنامه در رامیان به مناسبت هفته بسیج/انقلاب اسلامی همواره یاریگر محرومان و مستضعفان است

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار علیرضا شاه حسینی فرمانده سپاه رامیان با محکوم کردن فجایع غزه و حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه، اظهار داشت: روحیه مقاومت و ایستادگی و تفکر انقلابی توانسته است لرزه به تن رژیم صهیونیستی بیاندازد و مقامات این رژیم می‌گویند هر جا که می‌رویم سنگرهای ایران را می‌بینیم و حضور ایران را حس می‌کنیم. انقلاب اسلامی با تأسی از قرآن و قانون اساسی همواره یاری‌گر محرومان و مستضعفان بوده است.
شاه حسینی ضمن اشاره به تاریخچه تشکیل بسیج گفت: شجره طیبه بسیج با فرمان امام خمینی تشکیل شد که در زمان جنگ تحمیلی ماهیتی نظامی و سخت داشت اما پس اتمام جنگ، در هم عرصه‌های خدمت‌رسانی و یاری مردم حضور داشت.
فرمانده سپاه رامیان ضمن اشاره به برنامه‌های هفته بسیج شهرستان افزود: در هفته بسیج امسال که با شعار محوری بسیج، امید ملت ایران مشخص شده است بیش از ۲۲۰ برنامه در سطوح مختلف و با موضوعات گوناگون در نظر گرفته شده است. سرکشی از خانواده شهداء، یادواره شهدای محلات و خانگی و آبروی محله نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. از دیگر برنامه‌های شاخص این هفته می‌توان به نشست‌های جهاد تبیین در پایگاه‌ها با موضوع حضور حداکثری در انتخابات سال جاری، میقات صالحین در نماز جمعه هفته جاری، رژه خودرویی و موتوری، افتتاح خانه محروم و برگزاری پیش اجلاسیه شهدای اهل سنت زن در شهرستان که ۱۰ برنامه با مختص بانوان در نظر گفته شده است. همچنین، در روز یکشنبه ۵ آذر همزمان با سراسر کشور، تجمع اقتدار بسیجیان در شهرستان رامیان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید