حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
یادواره شهدای امنیت در بوکان برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۵۵۲۸۲
|
۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان غربی، صبح امروز یکشنبه ۲۸ آبان‌ماه با حضور نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، خانواده معظم شهدا، جمع کثیری از مردم انقلابی و مدیران بوکانی اولین سالگرد شهدای امنیت این شهرستان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی و امام‌جمعه ارومیه ضمن تبریک میلاد فرخنده حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار گفت: حضرت زینب (س) الگوی بی‌نظیر از یک پرستار بود، پرستاری از نظر دین و بزرگان ما جایگاه بسیار بالا و ویژه‌ای دارد.

وی در ادامه با تأکید بر الگوگیری از راه پرفیض شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای امنیت گفت: پیام شهیدان والامقام، وحدت و همبستگی برای مقابله با دشمنان است.

حجت‌الاسلام قریشی عنوان کرد: در حال حاضر تداوم راه شهدا و کسانی که برای حفظ امنیت جان خود را فدا کرده‌اند، مهم‌ترین وظیفه همه ماست.

وی جایگاه شهدا را در نزد خداوند بسیار بالا و بی‌نظیر دانستو تصریح کرد: بر اساس آیات قرآن و احادیث شهدا از برترین نعمت‌های خداوند در بهشت بهره می‌برند و جزو کسانی هستند که در صحرای محشر شفاعت می‌کنند.

امام‌جمعه ارومیه افزود: شهدا برای حفظ برادری و وحدت در جامعه خون خود را نثار کردند و این وظیفه ما را برای حفظ این دو مهم بسیار سنگین‌تر می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت کنونی فلسطین، عدم اتحاد و سکوت برخی از رهبران جهان اسلام در مقابل جنایت‌های وهشتناک رژیم صهیونیستی را عامل وضعیت فعلی غزه دانست.

وی اضافه کرد: اگر سایر ملت‌های مسلمان مانند مردم ایران از مردم فلسطین حمایت می‌کردند، رژیم صهیونیستی جرئت حمله به غزه را نداشت.

حجت‌الاسلام قریشی ادامه داد: سال گذشته به بهانه فوت یک نفر، کشورهای غربی و استکباری توطئه بزرگی را در کشورمان ساماندهی کردند، اما اکنون در برابر شهادت هزاران نفر از زنان و کودکان غزه سکوت کرده‌اند.

امام‌جمعه بوکان نیز در این آیین اظهار کرد: شهیدان جایگاه بزرگی در دین اسلام دارند و شهدای امنیت برای حفظ آرامش و امنیت جامعه جان خود را فدا کرده‌اند.

ماموستا عباس احمدی افزود: شهیدان همیشه زنده هستند و نزد پروردگار خود بالاترین پاداش را دریافت می‌کنند.

 نخستین یادواره شهدای مدافع امنیت شهیدان رضا الماسی، مهدی اثنی‌عشری و رحیم صحابی که در اغتشاشات سال گذشته در بوکان به درجه رفیع شهادت نایل شده بودند، در مجتمع فرهنگی هنری حاج‌قاسم سلیمانی این شهر برگزار شد.

در ادامه این آیین چند قطعه شعر در وصف شهدا قرائت و در پایان از خانواده شهدا قدردانی و تجلیل شد.

ارسال نظرات