به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ،رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل در جلسه عملیاتی کردن تفاهم نامه فی ما بین آموزش و پرورش و توسعه حل اختلاف، اظهار کرد: تفاهم نامه منعقده بین آموزش و پرورش و دستگاه قضایی استان نقطه آغازی برای همکاریهای موثر برای کاهش آسیبهای اجتماعی و نهادینه سازی فرهنگ سازش و گذشت است و این تفاهم نامه ظرفیت خوبی است که امیدواریم روی کاغذ نماند و اجرایی و عملیاتی شود.
وی افزود: عرصه احقاق حق و اجرای عدالت بسیار خطیر و سنگین است و هر چه قدر در این راه تلاش شود یقیناً در سیر خداوند متعال قدم برداشته ایم.
وی ادامه داد: سوق دادن اختلافات مردم به سمت و سوی سازش یکی از سیاستهای الویت دار دستگاه قضایی هست که در این زمینه توفیقات ارزشمندی هم حاصل شده است و در این خصوص از بیشتر ظرفیتها از جمله صلح یاران، ریش سفیدان، متنفذین، روحانیون و سایر افراد تاثیر گذار بهره گرفته ایم.
معاون قضایی رییس کل دادگستری استان افزود: وقتی اختلاف با سازش خاتمه پیدا میکند قلع ماده نزاع به معنای واقعی اتفاق میافتد و کینه و کدورت بین طرفین از بین میرود.
وی خاطر نشان کرد: این تفاهم نامه بین آموزش و پرورش و توسعه حل اختلاف منعقد شده است تا از ظرفیت صلح یاران و مربیان آموزش و پرورش در راستای اصلاح ذات البین استفاده شود و اکنون مدارس و آموزش و پرورش بهترین نقطه برای انتقال فرهنگ و آموزش است چرا که معلمان و مربیان میتوانند کارهای بسیار خلاقانهای انجام دهند.
رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل اضافه کرد: اهدافی که برای این تفاهم نامه تعریف شده است اعتلای فرهنگ آشتی، صلح و سازش و تقویت روحیه اخوت و تعاون و همچنین ارتقای مهارتهای حل اختلاف برای مربیان، معلمان و دانش آموزان در صلح و مصالحه پایدار میباشد، همچنین برقراری ارتباط بین صلح یاران آموزش و پرورش با ضابطین هم در اجرای بهتر این طرح میتواند بسیار موثر و کمک کننده باشد.
صفری مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این جلسه با استقبال از این تفاهم نامه گفت: امروز روز مهمی است و اتفاق فرهنگی مهمی در استان رخ می دهد و مدیران، مربیان، معلمان و حتی دانش آموزان میتوانند در اجرای مطلوب این طرح و تفاهم نامه برای برقراری سازش خصوصاً در موضوعات خانوادگی ایفای نقش نمایند و اختلاف را با سازش و مصالحه ختم کنند و با ایجاد همیاران صلح دانش آموزی در مدارس فرهنگ سازی خوبی رقم خواهد خورد.