برگزاری نشست جهاد تبیین حوزه ادارات در ایرانشهر
به گزارش خبرگزاری بسیج از ایرانشهر، امام جمعه ایرانشهر ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، به بیست و هشت آبان، سالروز میلاد عقیلهی بنیهاشم (ع) حضرت زینب (س) و روز پرستار اشاره نموده و ضمن تبریک به جامعه پرستاری و خدمتگزاران عرصه سلامت گفت: هر لحظهای از تلاش آنها در کارنامه عملشان، حسنه ثبت می شود و هر چه سختی و شرایط سخت بر کار بیشتر باشد پاداش این عزیزان بیشتر خواهد شد.
حجت الاسلام بزمانی گفت: واقعه انعکاس طوفان الاقصی را باید از منطق حضرت زینب (س) نگاه کنیم که بیانات حضرت زینب (س) به همه گروهها امید میدهد و منطق، دیدگاه و نگاه عیناللهی حضرت (س)، مبنای کار طوفان الاقصی شده که قطعاً حزبالله، پیروز میدان است.
امامجمعه شهرستان ایرانشهر افزود: نامگذاری پنج آذر توسط حضرت امام (ره) بهعنوان هفته بسیج، نقطه عطف و گستره تأثیرگذاری شد که برکاتش را در سرتاسر منطقه مشاهده میکنید؛ بذری که امام (ره) کاشت، به درخت پرثمر و تنومندی تبدیل شده است و مرزها را درنوردیده و پرتوی از شعاع آن، زمینگیر شدن رژیم جعلی صهیونیست است.
وی ادامه داد: خدامحوری، ولایتمداری، حقگرایی و تکلیفگرایی از مبانی و مؤلفههای تفکر بسیجی است و امروز باید به دنبال فرامین امام خامنهای (مدظلهالعالی) حرکت کرد و بر اساس همین تفکر، به تکلیف خودمان عمل کنیم.
حجتالاسلاموالمسلمین بزمانی گفت: ثبتنام بیش از بیست و چهارهزار و هشتصد نفر در انتخابات، نشان از یکشور انتخاباتی دارد که نسبت به مجلس یازدهم، حدوداً پنجاهدرصد مشارکت بیشتر است. اگر بنا است در این انتخابات، شوری مشاهده کنیم، باید مجریان و متولیان امر انتخابات در احراز صلاحیتها، بر اساس چهارچوب قانون بادقت و نظارت دقیق و با قاطعیت رسیدگی کنند. در جهت اقناعسازی اذهان عمومی مردم در رد صلاحیتها هم اقدام کنند تا مشارکت مردم بیشتر شود.
وی بیان کرد: اصحاب رسانه و افراد سیاسی در صحبت، سخن و موضعگیریشان هم توی این ایام دقت بکنند که انتخابات، جایگاه تسویهحسابهای سیاسی، جناحی و گروهی نیست. کشوری مقبولیت سیاسیاش بیشتر خواهد بود که مشارکت بیشتری از ناحیه مردم در آن باشد؛ هرچه میزان مشارکت بیشتر باشد اقتدار آن کشور قطعاً بالاتر خواهد رفت و هر اقدامی هم که مخالف این جریان باشد که مشارکت را کم کند، در جهت مغایرت باقوت و اقتدار این کشور است و باید هوشیار بود.
امام جمعه ایرانشهر در پایان گفت: رکن اصلی دوم در مشارکت، رقابت است و باید زمینه رقابت بیشتر فراهم شود و دیدگاه رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) را هم نباید در بحث انتخابات از یاد ببریم. یک انتخابات سالم چهاراصل دارد: امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت که باید همه این حوزهها را در کنار هم دید که انشاءالله هم متولیان، هم فعالان و هم نامزدها به همه این موارد، توجه بیشتری داشته باشند.