به گزارش خبرنگار بسیج، در این اردو که جمعی از خبرنگاران بسیجی شاهرود حضور داشتند، شرکت کنندگان از کارخانه شکر شاهرود بازدید کردند و از روند تولید شکر از چغندر قند آشنا شدند.
در این بازدید فاتحی معاون این شرکت در خصوص روند تولید شکر در این کارخانه از چغندر قند توضیحاتی ارائه کرد و افزود: این کارخانه با تهیه چغندر قند در هفت ماه از سال فعال است و در این بازه حدود ۲۸۰ کارگر مشغول به فعالیت هستند و در بقیه سال با ۱۱۰ کارگر و کارمند فعالیت کرده و شکر خام را به شکر خوراکی تبدیل میکند.
او با اشاره به ظرفیت ۱۰۰ هزار تنی این کارخانه در سال گفت: امسال با توجه به جذب کمتر چغندر قند و بازار رقابتی آن نتوانستیم مانند سال گذشته جذب داشته باشیم افزود: با توجه به بازار رقابتی و تولید کمتر چغندر قند در سطح شهرستان و استان از استانهای غربی چغندر خریداری کرده ایم و البتهبا توجه به سیل منطقه کالپوش تلاش داریم با کنترل تولید چرخه کارخانه چغندر این منطقه را خریداری نماییم.
معاون کارخانه شکر شاهرود با تاکید بر حمایتهای نهادها و سازمانهای بالادستی و فرماندار ویژه شهرستان از این شرکت برای تداوم فعالیت گفت: مهترین موضوع برای این کارخانه مادر که تنها کارخانه مادر تولیدی استان است نقیدینگی و تسهیلات است که باید در این مسیر ما را یاری کنند.
فاتحی با اشاره به طرحهای توسعهای کارخانه در آینده بر قیمت گذاری خرید چغندر قند برای خرید بهتر و حمایت از کشاورز توسط کارخانه تاکید کرد و خواستار توجه مسئولین کشوری به این موضوع برای ارائه خدمات بهتر به کشاورزان و بالا بردن راندمان کارخانه گردید.
در این بازدید خبرنگاران ضمن بیان سوالات بر حمایت از تولید ملی در راستای پبشرفت کشور و حمایت از اشتغال پایدار تاکید کردند.
لازم به ذکر است شرکت شکر شاهرود در سال ۱۳۳۷ مجوز تاسیس گرفته و از سال ۱۳۴۱ شروع به تولید قند و شکر نموده که تولید قند آن در سال ۱۳۸۲ متوقف شده و هم اکنون فقط تولید شکر دارد، اما مسئولین این شرکت که زیر مجموعه کشت و صنعت بهشهر و بانک ملی است تلاش دارند با حمایتهای سهامداران عام و خاص خود در جهت اشتغال زایی و ایجاد بخشهای دیگر این صنعت مادر در شهرستان تلاش کنند.
این برنامه به همت انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران مهر و بسیج رسانه شهرستان شاهرود در گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد.