خبرهای داغ:

راه‌اندازی بیش از ۱۴۰۰ صندوق قرض‌الحسنه در همراهی بسیج سازندگی کرمانشاه با مردم

سرپرست بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: حدود یک‌هزار و ۴۶۰ صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد با هدف حمایت‌ از واحدهای تولیدی و بنگاه‌های کوچک زودبازده در سطح روستاها و شهرستان ایجاد شده است.
کد خبر: ۹۵۵۹۸۳۳
|
۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی سرپرست بسیج سازندگی استان کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بسیج سازندگی در قالب دو قرارگاه اقتصاد مقاومتی و قرارگاه سازندگی محرومیت‌زدایی در راستای خدمات‌رسانی به مردم و هموطنان قدم‌های مهمی برداشته است.

وی با اشاره به خدمات عمرانی متعدد بسیج سازندگی و محرومیت‌زدایی، از خدمات‌رسانی در ایجاد و ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سخن گفت و افزود: تقریبا ۲۰۰ واحد مسکونی در دست ساخته داریم و همچنین تعمیر منازل مسکونی ۸۳ نیازمند نیز انجام شده است.

سرپرست بسیج سازندگی استان کرمانشاه اضافه کرد: قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی در بحث آبرسانی به بیش از  ۸۹ روستا در قالب هفت مجتمع آبرسانی، خدمات ارزنده ارائه داده و در تلاش هستیم تا پایان سال، مرحله اول این پروژه‌های آبرسانی به پایان برسد.

تکمیل ۳۰ مسجد غالبا در مناطق کم برخوردار، احداث ۹ تا غسالخانه در مناطق محروم؛ تهیه حدود ۱۰۰ کانکس سرویس بهداشتی قابل حمل خلاصه‌ای از خدمات قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی است که خزایی به آن‌ها اشاره کرد.

وی اقدامات بسیج سازندگی را بیشتر مختص مناطق کم‌برخوردار برشمرد و افزود: حدود ۲۰ کارگاه اشتغالزایی اعم از بافندگی، گلیم بافی، فرآوری عسل، پرورش پرنده‌های زینتی و... در مناطق کم برخوردا دایر شده است.

خزایی اشاره‌ای هم به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی داشت و گفت: حدود یک‌هزار و ۴۶۰ صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد با هدف حمایت‌ از واحدهای تولیدی و بنگاه‌های کوچک زودبازده در سطح روستاها و شهرستان ایجاد شده که ۴۸ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند.

وی اضافه کرد: از طریق آورده‌های این صندوق بالغ بر یک‌هزار و ۸۰۰ نفر وام اشتغالزایی اختصاص داده شده؛ همچنین با توجه به اختصاص ۲۴۲ میلیارد تومان وام بند ب تبصره ۱۶ بسیج سازندگی در سال مالی ۱۴۰۱  توانستیم حدود یک‌هزار و ۸۰۰ نفر ایجاد اشتغال کنیم.

خزایی در پایان در خصوص چگونگی ارتباط گرفتن با بسیج سازندگی، افزود: با توجه به اینکه حدود ۲ هزار گروه جهادی فعال در سطح استان داریم که به صورت محله محور هستند که شهروندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های مقاومت حوزه‌ها و بسیج سازندگی نواحی، درخواست‌ها و نیازمندی‌های خود را بیان کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار