خبرهای داغ:

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کوه چنار

کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کوه چنار به همت بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی برگزار شد.
کد خبر: ۹۵۶۱۵۴۴
|
۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به همت بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی کوه‌چنار کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با عنوان پیشگیری از رفتارهای خود آسیب‌رسان و دیگر آسیب‌رسان با حضور معاونین و مربیان پرورشی و مشاوران آموزش و پرورش و فرمانده و مسئولین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان؛ دکتر عباسی مسئول مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی و دکتر چنگیز رحیمی مسئول مرکز مشاوره دانشگاه شیراز و هیات علمی بخش روان‌شناسی دانشگاه شیراز در سالن اجتماعات آموزش و پرورش کوه‌چنار برگزار شد.

دکتر رحیمی در جمع مشاوران و معاونین و مربیان پرورشی گفت: همه ما در زندگی خود بارها خشمگین شده ایم و اغلب اوقات از اینکه نتوانسته‌ایم احساس خشم خود را کنترل کنیم ناراحت گشته‌ایم.

وی، خشم را برانگیخته شدن عواطف جریحه‌دار شده با عصبانیت و احساس نارضایتی قوی دانست و بیان داشت: خیلی مواقع ریشه این عصبانیت در سرخوردگی‌ها، محرومیت‌ها، تنبیه و تهدیدهایی است که در گذشته بر ما وارد شده است.

به باور این صاحب‌نظر آسیب‌های اجتماعی خشم در مشاوره و روانشناسی به عنوان یک احساس طبیعی، زمانی که شدت آن اندک و در اندازه یک علامت هشدار برای یک خطر باشد خوب و مطلوب، اما اگر زیاد یا شدید بشود بد و نگران‌کننده است.

رحیمی خاطرنشان کرد: برای مقابله با خشم ابتدا باید به علل تحریک آن توجه کنید یعنی باید ببینید چرا تحریک و خشمگین شده‌اید در بسیاری از موارد خشم از درون و فکر ما سرچشمه می‌گیردبنابراین، با کمی تأمل در افکار (تحریف شده) خود، آرام خواهیم گرفت.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه شیراز اضافه کرد: نکته دوم، توجه به شدت و درجه خشم است؛ در موارد زیادی نسبت بین محرک و میزان خشم، به هیچ وجه متناسب نیست؛ نکته سوم نحوه نشان دادن خشم است که باید توجه کنیم به عصبانیت و رفتاری بد منتهی نشود و نکته چهارم پیامدهای خشم است باید ببینیم کسی که به وی حمله می کنیم چه حال و روزی پیدا می کند.

وی تصریح کرد: تشکیل شورایی در سطح شهرستان، برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارمندان، تخصیص بخشی از بودجه فرهنگی به این موضوع، ایجاد و تاسیس مرکز مشاوره، برگزاری کارگاه های آموزشی برای خانواده‌ها ، دانش آموزان و مسئولین و ... می تواند از اقداماتی باشد که از خشم مضر و خودکشی جلوگیری کند.

 

گفتنی است در این کارگاه در خصوص راه‌کارهای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی بخصوص خودکشی، تبادل نظر شد و تاکید گردید در این زمینه تمامی دستگاه های اجرایی باید در خصوص ایجاد زیرساخت‌های لازم و فراهم آوردن شرایط جهت شناسایی و اقدامات لازم جهت پیشگیری از خودکشی با هم تعامل سازنده داشته باشند تا سطح آسیب‌های اجتماعی موجود در شهرستان کاهش یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار