دشمن با جنگ ترکیبی و پمپاژرسانه ای سعی در غلبه اجتماعی مخالفین نظام دارد
به گزارش خبرگزاری بسیج، با توجه به گذشت حدود ۱۵ ماه از اغتشاشات و آشوب های سال ۱۴۰۱ و اهمیت بررسی این اتفاق، بر آن شدیم تا به ریشه یابی و آسیب شناسی آن جریان در مصاحبه با سرهنگ دوم پاسدارمهدی کیوان جانشین فرماندهی سپاه ناحیه بسیج شهرستان شیروان بپردازیم.
قطعا این موضوع گستردگی بسیار بالایی دارد و بایک مصاحبه قابل تحلیل و بررسی نیست؛ لکن با ذکر چند سوال اساسی سعی کردیم در این گزارش مهمترین شبهات و پرسش های مربوط به اغتشاشات سال گذشته را پاسخ دهیم.
در ادامه سوالات و پاسخ های مربوط به این موضوع را مشاهده میفرمایید:
در اغتشاشات سال گذشته تکنیک اصلی زنده نگه داشتن اغتشاشات در فضای مجازی چه بود؟
به نظر می رسد مهمترین تکنیک دشمن برای زنده نگه داشتن اغتشاشات استفاده از تکنیک تکرار در کنار فریب افکار عمومی بود؛ به نحوی که استکبارجهانی با همراهی منافقین خارجی و داخلی با جنگ ترکیبی و شناختی و پمپاژ رسانه ای اذهان مردم، سعی در نمایش غلبه اجتماعی اغتشاشگران و مخالفین نظام بر مردم و ملت انقلابی و حامی نظام و انقلاب و کشور داشتند.
چرا دشمن در آشوبها و اغتشاشات از کشته سازی با محوریت دختران، قومیت ها و پراکندگی استانی برای برافروختن آتش فتنه استفاده می کند؟
به نظر می رسد کشته سازی مخصوصا در خصوص زنان برای تحریک احساسات عامه مردم و همچنین سواستفاده از این ویژگی خاص ایرانیان
در بعد ناموس پرستی و غیرت، نسبت به زنان و دختران می باشد.
در حوزه قومیت ها و پراکندگی استانی نیز با توجه به ریشه های قبلی اختلافات موجود قومیت ها؛ سعی در برافروزی مجدد این آتش داشتند و با ایجاد کشته سازی در استانهای مختلف می خواستند با درگیر کردن همه ی مناطق کشور آشوب و اغتشاش را گسترده کنند تا حکومت توان مدیریت و کنترل اوضاع را از دست بدهد.
عوامل تاثیر گذار در به وجود آمدن اغتشاشات سال گذشته چه بود؟
عوامل متعددی در بروز آشوب می تواند موثر باشد لکن از مهمترین آن می توان به شاخص فرهنگی اشاره کرد چراکه دشمن سالها با تهاجم و شبیخون فرهنگی و پروپاگاندای رسانه ای تاحدی در تغییر ذائقه و سبک زندگی مردم موفق عمل کرده و با ایجاد کوچکترین جرقه ای این افراد می توانند به خیابان ها بیایند و موجب آشوب شوند.
دومین عامل مهم را می توان رکود ۸ ساله دولت قبلی در همه زمینه ها و فاصله زیاد بین مردم با حاکمیت، دلبستن به غرب ، نفوذ در مراکز تصمیمگیری، جاسوسی و... اشاره کرد.
همانگونه که رهبری معظم انقلاب اشاره فرمودند، اغتشاش با اعتراض فرق میکند،کسانی که مدیریت شده، سازمان یافته، هدفمند به قصد براندازی وارد صحنه میشوند با کسانی که تحت تأثیر قرار میگیرند و به نوعی با هیجانات و احساسات همدلی و همکاری میکنند فرق میکنند اما چرا جوان پانزده ساله، شانزده ساله، هفده ساله به این شکل به صحنه میآید، هیجانی با آن گروه اغتشاشگر همراه میشود، ولو ورودش به قصد اغتشاش نبوده اما چرا همدلی و همراهی میکند؟
خب مسلما از تاثیر فضای مجازی درهمراه کردن نوجوان ها و جوانان ما با اغتشاش گران غافل بود چرا که در اکثر موارد با استفاده از تکنیک های رسانه ای واقعیت را وارونه جلوه دادند و نوجوانان را تحریک به بروز واکنش کردند.
تاثیرگذاری بازی های رایانه ای مسموم به فرهنگ غرب، عدم وجود سواد رسانه ای و حجم گسترده رسانه در اختیار دشمن نیز در همراه کردن جوانان نیز منطقی است.
مسئله اقتصاد و چالشهای مربوط به آن و یا گسست میان دولت و ملت و کاهش بی اعتمادی به دستگاه های دولتی چقدر دربه وجود آمدن اغتشاشات تاثیر گذار است؟
این موارد بی تاثیر در بوجودآمدن اغتشاش نبوده است مخصوصا با وضعیتی که دولت قبل در بعد اقتصادی ایجاد کرد و به نوعی از مردم فاصله گرفت، در طول این سالها گاهاوعده های متعدد مسئولین و نمایندگان مجلس بدون هیچ پشتوانه اجرایی صرفا موجب بی اعتمادی به برخی نهاد های حاکمیتی شده است.
عملکرد مسئولان و رسانه ها در داخل کشور باید چگونه باشد تا فرصت چنین سو استفاده هایی به دشمنان داده نشود؟
در حوزه مسئولان نحوه برخورد آنان با مشکلات مردم و همچنین نحوه ارتباط و تعامل آنان با مردم تاثیر مستقیم در شاخص رضایتمندی مردم دارد. مسئول باید با مردم روراست باشد، از مسئولین در حوزه های مختلف حکومت داری باید یک حرف شنیده شود، حرف و عمل مسئولین باید یکی باشد مردم از قول و قرارهای توخالی خسته شده اند.
در بعد رسانه ها، در مورد موضوعات مختلفی که در جامعه پیش می آید اولین روایت باید مربوط به رسانه ما باشد نه دشمن. ما همیشه در این مورد منفعل عمل کردیم چرا که روایت اول نبوده ایم جنگ جنگ روایت هاست پس باید در سریعترین زمان ممکن دقیق ترین روایت را رسانه داخلی ما منتشر کند .
راه حل های برون رفت یا کارهایی که بعد از اغتشاشات و بعد از این تلاطم های اجتماعی ضرورت دارد به آن پرداخته شود، چیست؟
به نظر بنده بسیاری از تلاطم ها و حرکات اجتماعی ریشه در برخی قوانین و ابلاغیات و دستورالعمل هایی دارد که به درستی و با درنظر گرفتن همه جوانب مصوب نشده اند. مجلس شورای اسلامی در این زمینه می تواند موثرباشد؛ به طور مثال در بحث فضای مجازی قانون کامل و جامع نداریم، در بحث حجاب و عفاف قانون کامل و جامع نداریم، در بحث اعتراضات و نارضایتی های مردم قانون جامع و کامل نداریم و اینها بایستی با بررسی دقیق و کارشناسی حل بشود تا بتوان ریشه آسیب را برطرف کرد.
درپایان ضمن تشکر از دفتر خبرگزاری بسیج شیروان در انعکاس خدمات بسیجیان شهرستان، آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و همچنین توفیق خدمت خالصانه به این مردم شریف و عزیز را توسط تمام مسئولین نهادهای حاکمیتی از خداوند متعال خواستارم.