آیت الله علم‌الهدی در خطبه های این هفته:

معیشت و حجاب، دو چالش اقتصادی و فرهنگی کشور است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، معیشت و حجاب را دو چالش اقتصادی و فرهنگی کشور معرفی کرد و گفت: اگرچه نظام در تقابل با استکبار و کسب استقلال کامل کشور موفق بوده اما همچنان در برخی عرصه‌ها نیز مشکلاتی داریم. یکی از این مصادیق، مشکلات معیشتی است که همچون غباری، پیش چشم‌ها را گرفته و اجازه نمی‌دهد مردم حقیقت پیشرفت‌های اقتصادی را ببینند.
کد خبر: ۹۵۶۳۵۴۴
|
۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

ه گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه های نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن دعوت از آحاد مردم مشهد و زائران امام هشتم(ع) برای حضور در مراسم اجتماع عزاداران فاطمی در روز یکشنبه اظهار کرد: از همه برادران و خواهران دعوت می‌کنم که در این مراسم حضور پیدا کنند تا در عزای مادر سادات از عرصه میدان شهدا به محضر علی ابن موسی‌الرضا(ع) مشرف شویم و برق اشک خود را روی فرش امام هشتم(ع) به محضر امام تقدیم کنیم تا زینت مجلس ما، مقتل‎خوانی زهرای مرضیه(س) و حضور پیکرهای پاک و مطهر شهدای گمنام باشد.

مظلومیت، مبنا و محور مبارزه حضرت زهرا(س)

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) بنیان‎گذار مبارزه براساس مظلومیت بود، خاطرنشان کرد: از ابتدای تاریخ، همه تقابل‌ها یا برخورد سیاسی بوده یا مقابله مطلق نظامی اما وجود اقدس زهرای مرضیه(س) بنیان‌گذار خط جریان و مبارزه‌ای بی‌سابقه در طول تاریخ شد که در آن، همه‌چیز بر مبنا و محور مظلومیت رخ می‌دهد. سردار کامل‎عیار این مبارزه نیز وجود اقدس سیدالشهدا(ع) بود که حماسه خود در کربلا را تا پایان تاریخ بر همین اساس فراگیر کرد.

وی ادامه داد: در ماجرای کوچه، وقتی اشرار و اوباش به خانه علی(ع) ریختند، در را آتش زدند، شکستند و متعرض دختر رسول خدا(ص) شدند، مولا در اتاق نشسته بود. برای علی(ع) که با یک چوب‌دستی می‌توانست اهالی مدینه را از شهر بیرون کند، کاری نداشت که با شمشیر خود همه مهاجمان را به درک واصل کند اما اگر شمشیر مولا در ماجرای کوچه از نیام خارج می‌شد، اسلام دیگر چهره‌ای از یک دین الهی برای هدایت ابنای بشر نداشت بلکه یک تز قدرت همچون سایر نظریه‌های حکمرانی می‌شد.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: مجاهدت امیرالمؤمنین(ع) در ماجرای کوچه با نهضت زهرای اطهر(س) استمرار پیدا کرد و این سرچشمه از یک خط مقدس مبارزه شد که به ما یاد می‌دهد بنا نیست در مقابل کفر و جنایت ساکت بنشینیم تا به هر هدفی که خواست دست پیدا کند. وقایع اخیر فلسطین هم یکی از همین مصادیق تقابل مظلومیت در برابر توحش است. ماجرای غزه ثابت کرد آمریکای جنایتکار در مقام براندازی حق از هیچ عملی فروگذار نیست و نه‌تنها خون‌خوار، جنایتکار، کودک‎کش و ظالم است بلکه حتی آبرویی هم در عالم ندارد؛ به گونه‌ای که بیش از پنج هزار کودک را می‌کشد و دنیا او را نفرین می‌کند اما باکی هم از وجهه جهانی خود ندارد.

دانش بنیان ها در صف اول خودکفایی کشور

وی با تأکید بر اینکه مقاومت باید در همه جنبه‌ها از جمله مسائل علمی و حوزه‌های فناوری تجلی پیدا کند، گفت: فردا 25 آذر و روز تحقیق و پژوهش است. یک جنبه از مقاومت ما نیز در قطع وابستگی‌هایمان به آمریکا متجلی می‌شود که به برکت رهنمودهای سازنده رهبر معظم انقلاب در عرصه‌های دانش‌بنیان، پیشرفت‌های خوبی هم از فناوری نانو و سلول‌های بنیادی گرفته تا عرصه‌های مختلف تخصص‌های پزشکی و دانش فضایی حاصل شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امروز در کشور ما هیچ بیماری وجود ندارد که فرد مبتلای آن برای درمان ناچار به حضور در کشورهای اروپایی و آمریکا باشد. این دستاورد بزرگی است. حرکت اولیه، لازم و ضروری ما نیز در این میدان آن است که ما در ابتدا وابستگی خود را قطع کنیم و سپس مبارزه را در ساحت‌های دیگر ادامه دهیم. دانش‌بنیان‌های عزیز ما نیز باید بدانند در صف اول خودکفایی کشور و خط مقدم مقابله با استکبار ایستاده‌اند تا دست مردم را پُر کنند.

خنثی‎ سازی تحریم ها به برکت سه تدبیر مهم

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: جمهوری اسلامی حتی در خنثی‌سازی تحریم‌های اقتصادی هم موفق بوده و سه تدبیر مهم در این باره در جریان است تا بی آن‌که نیاز باشد ما بنشینیم برجامی را امضا بکنیم تا دشمن دست از تحریم‌های خود بردارد، خودمان تحرکاتی بکنیم که توطئه دشمن را خنثی کند.

وی اظهار کرد: یکی از این راهبردها، حرکت‌های جدید اقتصادی و تعامل‌های نوینی است که در قالب پیمان‌نامه‌های بزرگ اقتصادی جهان با محوریت شرق تحقق پیدا می‌کند. این موضوع باعث شده تا امروزه ایران اسلامی از یک کشور تحریم‎شده در فروش نفت به وضعیتی برسد که مشتریان نفت او صف بکشند و تقاضا برای آن زیاد شود.

حرکت دوم، اجبار دشمن برای بازگرداندن بخش‌هایی از اموال بلوکه‌شده کشور در کشورهای مختلف بود. تولید منابع جدید ارزی هم سومین اقدام است که به برکت این تلاش‌ها در بدنه دولت و جریان حاکمیت، شاهد گشایش‌های اقتصادی هستیم.

معیشت و حجاب، دو چالش اقتصادی و فرهنگی کشور

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی ضمن برشمردن برخی چالش‌های اقتصادی و فرهنگی خاطرنشان کرد: با این حال، اگرچه نظام در تقابل با استکبار و کسب استقلال کامل کشور موفق بوده اما همچنان در برخی عرصه‌ها نیز مشکلاتی داریم. یکی از این مصادیق، مشکلات معیشتی است که همچون غباری، پیش چشم‌ها را گرفته و اجازه نمی‌دهد مردم حقیقت پیشرفت‌های اقتصادی را ببینند. مشکل معیشتی هم به این نیست که پنجاه سال قبل، یک آقایی در همین شهر قند را فلان قیمت خریداری می‌کرد که اکنون به چند هزار تومان رسیده بلکه اصل مشکل معیشتی به نبود امنیت در سفره‌های مردم بر می‌گردد تا کار به جایی برسد که کارگر عزیز ما نداند سفره‌ای که امروز برای خانواده خود پهن کرده، فردا هم با همین قیمت در دسترس خواهد بود.

وی افزود: این مسائل یا باید به‌سرعت برطرف شود و یا دولت خودش به میدان بیاید و بخشی از سفره مردم را بر عهده بگیرد. این موضوع کالابرگ، طرح مهمی است که اجرای آن باید تسریع شود. اگر نمی‌شود گرانی را به‌کلی ریشه‌کن کرد، دولت و حکومت بخشی از بار معیشتی را به گردن بگیرد و تأمین اقلامی از ارزاق عمومی را با میدان‎داری خود صورت دهد.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: یکی دیگر از چالش‌های ما به عرصه فرهنگ بازمی‌گردد. جایی که بی‌حجابی، ارکان فرهنگ عمومی کشور را گرفتار کرده و افزون بر اینکه نافرمانی در ساحت دین و پیشگاه الهی محسوب می‌شود، در کلام رهبر معظم انقلاب نیز به‌عنوان جرم سیاسی قلمداد شده است. برادران و خواهران، عزیزان من، در طول 45 سال عمر بابرکت انقلاب اسلامی، هر جا مشکلی برای این کشور پیش‌آمده خود مردم آن را حل کرده‌اند. در این مصداق هم باید خود مردم پای‌کار بیایند تا جرم بزرگی همچون بی‌حجابی را براندازی کنند و حافظ جایگاه ارزشمند و مقام متعالی زن ایرانی باشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار