۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
00:21
کد خبر : 9564236
۰۸:۰۵

۱۴۰۲/۰۹/۲۸
وصیت‌نامه شهید «علی‌حیدر جیریایی شراهی»؛

خود را مسلح به سلاح تقوی کنید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «علی‌حیدر جیریایی‌شراهی» آمده است: خود را مسلح به سلاح تقوی کنید که هیچ نیرویی را یارای مقابله با آن نیست.

خود را مسلح به سلاح تقوی کنید

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شهید «علی‌حیدر جیریایی شراهی» در اولین روز فروردین ۱۳۳۵ در روستای جیریا از توابع شهرستان اراک در خانواده‌ای کشاورز به دنیا آمد، قبل از خدمت سربازی ازدواج کرد و صاحب پنج فرزند شد، از کسانی بود که در عملیات بدر شرکت کرد. او قبل از شهادتش همه خویشان و اقوام را به پیروی از اسلام و دفاع از انقلاب دعوت کرد و به آنها سفارش کرد که همیشه به یاد خدا باشند و در راه او قدم بردارند و هرگز اجازه ندهند که دشمنان بین آنها تفرقه افکنند و آنها را از روحانیت جدا کنند و اگر چنین کردند روز جشن ابر قدرت‌هاست، سرانجام او در تاریخ ۱۳۶۳/۱۲/۰۵، درشرق رود دجله آسمانی شد و به دشمن اجازه نداد قطعه‌ای از خاک مقدس سرزمینش را اشغال کند.

بخشی از وصیت‌نامه شهید:

خواهران، همگی را به حفظ حجاب سفارش می‌کنم و بدانید که سیاهی حجاب شما، کوبنده‌تر از سرخی خون ماست و خود را مسلح به سلاح تقوی کنید که هیچ نیرویی را یارای مقابله با آن نیست.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید