قزوین_ به گزارش بسیج، در سالروز وفات شهادت گونه حضرت ام البنین (س) مراسم دهه مقاومت و دهه بصیرت و گرامیداشت اولین سالگرد تدفین شهید گمنام و یادواره شهدای نصرت آباد با حضور امیر دربندی و مسئولان و مردم شریف نصرت آباد در سالن ولایت برگزار گردید.
امیر دربندی با اشاره به دوران دفاع مقدس و مقاومت مردم ایران طی ۸ سال عنوان کرد: مقاومت مردم فلسطین و غزه را ادامه دهنده راه ایران است.
وی بیان کرد: عداوت دشمنان ما بخاطر اسلام و نشر ارزش های الهی است و بمب باران های اخیر اسرائیل در غزه نشانه خوی وحشی گری و ضد انسانی این رژیم است و به برکت مقاومت مردم غزه و خون شهدا این رژیم از بین خواهد رفت.
وی در پایان عظمت انقلاب اسلامی را مرهون خون شهدای انقلاب اسلامی در زمان دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: شهدای دفاع مقدس بخصوص شهدای گمنام بالاترین ارزش نظام اسلامی هستند.
در ادامه، مراسم عطر افشانی مزار شهید گمنام با حضور مسئولین و مردم شریف نصرت آباد برگزار شد.
انتهای پیام