قزوین_ به گزارش بسیج، شب گذشته مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی ماه با حضور سردار محمدرضا مردانی رییس سازمان بسیج اساتید کشور و مسئولین و مردم شریف محمدیه در مسجد جامع محمدیه برگزار شد.
سردار مردانی در این مراسم بیان کرد: بالندگی امروز مقاومت فلسطین بعنوان شاخهای از شجره طیبه مقاومت اسلامی، مرهون حکمت و حمایت امامین انقلاب اسلامی و شهدای عزیز راه قدس از جمله سیدالشهدای مقاومت سردار رشید سپاه اسلام، سردار سلیمانی است که این روزها، ایام سالگرد شهادت ایشان است.
وی با بیان اینکه آینده مقاومت روشن است و کارآمدی حکمرانی در کشورهای اسلامی به کمک مقاومت در رسیدن به اهداف متعالیاش خواهد آمد ادامه داد: رژیم صهیونیستی چند روز پیش خطای احمقانهای کرد و یکی از سرداران جبهه مقاومت، سردار سید رضی موسوی را به شهادت رساند.
سردار مردانی با اشاره به تلاش دشمنان نظام جمهوری اسلامی برای عقب مانده نشان دادن کشور، اظهار کرد: دیگران میخواهند کشور ما را عقب مانده جلوه دهند و این در حقیقت کتمان حقایق است. جمهوری اسلامی در این سالها پیشرفتهای زیادی در زمینه علم و فناوری داشته و این پیشرفتها باید برای جوانان بیان شود.
امروز هرجا پیروزی داشتیم بخاطر تبیین گری بوده و هرجا شکست خوردیم به دلیل عدم تبیین بوده است
وی افزود: ملت ما توانست در هشت سال دفاع مقدس در مقابل فتنه گری دشمنان بایستد و با فرهنگ عاشورایی و رشادت های رزمندگان اجازه نداد که این کشور عرصه تاخت و تاز دشمن قرار گیرد.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور با یادآوری بیان رهبری که جهاد تبیین امری فوری واجب و قطعی است عنوان کرد: امام امت گفت جهاد در جبهه امری کفایی است ولی در مورد جهاد تبیین، مقام معظم رهبری می فرماید؛ جهاد تبیین فرمان جهاد قطعی و فوری است که با روشنگری و بیدار سازی در مواجهه با دروغ پردازان عملیات و جنگ شناختی و جنگ ارداه ها را خنثی کنیم.
وی افزود: عقب ماندگی کشور در روستاها و در شهرها در قبل از انقلاب قابل مقایسه با پیشرف های بسیار زیاد علمی و عمرانی و دیگر عرصه ها بعد از انقلاب نیست.
سردار مردانی گفت: نمودار پیشرفت هایمان بسیاری از کارشناسان جهان را به تحسبن واداشته است. کشوری که ۴۴ سال درگیر تحریم اقتصادی است چگونه این پیشرفت های عظیم و جهش گونه را در عرصه های مختلف داشته است.
وی با اشاره به قسمتی از پیشرفت ها در عرصه های گوناگون از جمله در علوم هوا و فضا یادآور شد: توانستیم نام ایران را در زمره سازندگان موشک هایپرسونیک ثبت کنیم و توانمندی های نظامی و تسلیحاتی که ابرقدرت های دنیا در بعضی از زمینه ها خواستار استفاده از امکانات نظامی ایران هستند را به دنیا نمایان سازیم.
وی افزود: امروز میانگین عمر ایرانیان افرایش پیدا کرد، رتبه اول شبکه آب و فاضلاب، گسترده ترین شبکه گاز کشی جهان، رتبه ۱۳ جهان در تولید غلات، کسب افتخارات ورزش زنان،
افزایش تعداد نویسندگان از ۱۱ نفر به ۲۸ هزار نفر، جهش صعودی جایگاه علوم هوا و فضا از رتبه ۴۵ به ۱۱ جهانی بخشی از پیشرفت ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
این مسوول عنوان کرد: این درحالی است که دشمنان سعی می کنند تمام روزنه های پیشرفت به ویژه در زمینه هسته ای را بگیرند اما به لطف خداوند و با درایت حکیمانه رهبر انقلاب به پیشرفت رسیدیم و در کنار پیشرفت کشور اسلامی موجب الهام بخشی جهان اسلام هستیم.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور در پایان گفت: مردم منطقه برکات خون این شهید بزرگوار را به عینه خواهند دید. آینده مقاومت نیازمند پایداری و قوی بودن است و برای قوی بودن و تاثیرگذار بودن باید این اتفاقات را جدی گرفت.
انتهای پیام