۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
09:20
کد خبر : 9567657
۱۲:۰۵

۱۴۰۲/۱۰/۱۳
معاون رییس جمهور:

دولت، صادق‌الوعد به همه تعهدات خود است

اردبیل- معاون اجرایی رییس جمهور گفت: خوشبختانه مصوبات سفر اکنون در وضعیت مطلوبی قرار دارد و دولت در راستای تعهدات خود تاکنون صادق‌الوعده بوده است.

دولت، صادق‌الوعد به همه تعهدات خود است

به گزارش خبرنگار بسیج، محسن منصوری ظهر سه‌شنبه در نشست بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل اظهار کرد: خوشبختانه مصوبات سفر اکنون در وضعیت مطلوبی قرار دارد و دولت در راستای تعهدات خود تاکنون صادق‌الوعده بوده است.

وی با بیان اینکه اردبیل با تلاش مسؤولان به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است، گفت: در دور دوم سفرها مصوبات بسیار خوبی را در بخش‌هی مختلف شاهد هستیم که مانعی بر سر راه انجام تعهدات در حوزه‌های مختلف در دولت سیزدهم وجود ندارد و قطعاً پروژه‌های مهم و زیربنایی این استان نیز معطل تأمین اعتبار نخواهند شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور بیان کرد: در کنار طرح‌های عمرانی و زیربنایی، دولت سیزدهم به تکمیل طرح‌های اقتصادی و تولیدی نیز کمک می‌کند که در این استان سال آینده ۱۵ واحد تولیدی با اشتغال بالای یک‌هزار نفر راه‌اندازی خواهد شد که منابع مورد نیاز و اعتبارات کم‌بهره برای این طرح‌ها در اولویت واریزی قرار می‌گیرد.

منصوری با بیان اینکه در دور دوم سفرها تعهدات کمتری را متوجه نهادهای انقلابی نظیر بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی کردیم چرا که این دستگاه‌ها استقلال مال و اجرایی دارند و نمی‌توانیم فشاری بر آنها وارد کنیم، گفت: قرار است در ماه‌های آینده رئیس جمهور دومین سفر خود را به استان اردبیل انجام دهد که در کنار افتتاح پروژه‌های مهم و زیربنایی، برای توسعه و پیشرفت استان تصمیم‌گیری مناسبی نیز انجام می‌شود.

وی از پیگیری‌ها برای انجام تعهدات بانک‌ها و پرداخت تسهیلات خبر داد و اضافه کرد: تلاش بر این است تا صد درصد این تعهدات انجام شده و در سفر دوم رئیس جمهور نیز منابع مناسب برای طرح‌های نیمه‌تمام استان اردبیل اختصاص یابد.

معاون اجرایی رئیس جمهور به کارهای بزرگ انجام شده در حوزه سدها اشاره کرد و گفت: سدهای گیوی، عمارت و عنبران که سال‌ها با مشکل مواجه بود٬ گره آن با تلاش‌های انجام شده باز شده و برای استان اردبیل بسیار حائز اهمیت است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید