۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
20:39
کد خبر : 9567758
۱۸:۵۴

۱۴۰۲/۱۰/۱۳

حضرت زهرا(س) جهان را متوجه خود کرد

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه چالدران گفت: حضرت زهرا(س) توانست سراسر جهان را به سمت خود متوجه کند.

به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام محمد قنبری بارونی، مسئول دفنر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه چالدران، امروز 13 دی در جشن میلاد کوثر که با حضور اقشار مختلف مردم اعم از خواهران و برادران در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد، گفت: حضرت زهرا(س) به واسطه سیره خاصی که داشت توانست سراسر جهان را متوجه خود کند، بنابراین لازم است این بانوی وارسته را بیش از پیش بشناسیم و از ایشان الگوبرداری کنیم.

وی فرا رسیدن روز مادر و هفته زن را تبریک گفت و افزود: ذات اقدس الهی برای ابنای بشر وظایف مختلفی را چه در منزل، چه در اجتماع و عالم سیاست و اقتصاد و دین مشخص کرده و برای اینکه در انجام تکالیف‌مان موفق شویم، برای ما الگوهایی نیز قرار داده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه چالدران یکی از این الگوهای وارسته و قابل تامل را شخصیت ارزشمند حضرت زهرا(س) عنوان کرد و بیان داشت: خداوند متعال برای اینکه به ما بفهماند یک زن در کنار همسرداری و فرزندداری می‌تواند در اجتماع نیز حضور موثر داشته و حامی ولایت باشد، الگویی بزرگ همچون حضرت زهرا(س) را برای ما معرفی می‌کند.

حجت‌الاسلام قنبری بارونی دختران امروز را مادران آینده دانست و بر ضرورت الگوپذیری آنها از نسوان شاخص تاریخ اسلام به ویژه حضرت زهرا(س) تاکید کرد و گفت: دختران جامعه ما باید پیرامون ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا(س) تحقیق و مطالعه کنند تا بتوانند ایشان را به خوبی بشناسند و راه‌شان را ادامه دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید